В Ужгороді депутату міськради повідомили про підозру у самовільному захопленні землі громади та веденні там будівництва

Депутату Ужгородської міської ради повідомили про підозру у самовільному будівництві будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці Депутату Ужгородської міської ради повідомили про підозру у самовільному будівництві будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці

Депутату Ужгородської міської ради повідомили про підозру у самовільному будівництві будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці (ч. 3 ст. 197-1 КК України).

Про це інформує Закарпатська прокуратура.

Встановили, що депутат, будучи директором приватного підприємства, неправомірно зайняв комунальну землю на пл. Шандора Петефі в Ужгороді та здійснював там будівельні роботи з істотним відхиленням від дозвільної та проєктної документації.

Йдеться про реконструкцію будівлі громадської вбиральні під кав’ярню з магазином. При веденні робіт підозрюваний вийшов за межі належної підприємству земельної ділянки та зайняв прилеглу територію загального користування, на якій самовільно збудовано підвальний поверх.

У межах кримінального провадження провели ряд експертиз, які підтвердили, що фактична площа зведених будівель суттєво перевищує площу землі, відведеної для будівництва. Розслідування правопорушення триває.

Джерело

Новини Закарпаття