Визначили переможців сьомого конкурсу проєктів «Cтартап – УжНУ: Інновації заради майбутнього!»

«Cтартап – УжНУ: Інновації заради майбутнього!» «Cтартап – УжНУ: Інновації заради майбутнього!»

Фінал та визначення переможців  сьомого конкурсу проєктів «Cтартап – УжНУ: Інновації заради майбутнього!» відбулися напередодні.

У конкурсі презентували свої проєкти і боролися за перемогу амбітні та винахідливі студенти, аспіранти й молоді вчені до 35-ти років. Про це інформує Ужгородська міськрада.

На перший етап представили 12 проєктів, у фінал відібрали 10 – від представників стоматологічного, медичного, економічного, фізичного факультетів,  факультетів математики й цифрових технологій, здоров’я і фізичного виховання, туризму та міжнародних комунікацій, післядипломної освіти й доуніверситетської підготовки.

Після обговорення та підрахунку журі оголосили результати. Отож переможцями стали:

  • 1 місце  – Мирослав Гончарук-Хомин, проєкт «Аутсорсингова модель виготовлення навігаційних шаблонів для ендодонтії» та Микола Біланчук, проєкт «Логер газів».
  • 2 місце – Руслана Кривенкова, проєкт «Легендарними стежками Закарпаття» та команда Марія Білей, Мар’яна Сушкова, Михайло Ньорба-Бобиков, проєкт «Цифровий підхід до обʼєктивізації потреби в стоматологічному лікуванні та плануванні майбутніх втручань».
  • 3 місце – Тарас Гряділь, проєкт «All ІоТ» та Тетяна Спірін, Анастасія Топча, проєкт «Comfort city».

Джерело

Новини Закарпаття