444 тис. грн зарплати, 98 тис. грн готівкою, “Таврія” та автобус РАФ: що задекларував закарпатський нардеп Михайло Лаба

За інформацією: Суспільне.

Фото: Михайло Лаба | Facebook

Закарпатський народний депутат з фракції "Слуга Народу" Михайло Лаба задекларував 444 тисячі гривень зарплати, 98 тисяч гривень готівкою, будинок площею 226 квадратних метрів і земельна ділянка на 1100 квадратних метрів у селі Невицьке поблизу Ужгорода, автомобіль Таврія" та автобус РАФ.

Про це йдеться у його декларації за 2022 рік в Єдиному державному реєстрі декларацій. Декларація за 2023 рік повинна бути опублікована пізніше в цьому році.

Нерухомість та земельні ділянки

Відповідно до інформації на сайті НАЗК, у власності Михайла Лаби – будинок площею 226 метрів квадратних та земельна ділянка на 1100 метрів квадратних у селі Невицьке під Ужгородом. Дружина нардепа володіє двома земельними ділянками у Невицькому загальною площею понад 2,5 тисячі метрів квадратних.

Автомобілі

Згідно з декларацією Михайло Лаба є власником автомобіля "Таврія" 1993 року випуску та автобус "РАФ Латвія" 1979 року випуску. Натомість дружина нардепа задекларувала придбаний у 2021 році кросовер Acura MDX вартістю 420 тисяч гривень.

Доходи та заощадження

У 2022 році Михайло Лаба задекларував 444 тисячі гривень зарплати, 3,3 тисячі гривень на банківських рахунках та 98 тисяч гривень готівкою.

Що відомо про Михайла Лабу

Михайло Лаба обраний народним депутатом Верховної Ради по мажоритарному 70-му округу у 2019 році. До свого обрання до парламенту, з 2010 року до 2019 року, обіймав посаду Невицького сільського голови.

Михайло Лаба є членом фракції "Слуга Народу" та пребуває у складі парламентського комітету з питань бюджету. Нардеп є одним з авторів законопроєкту про заборону судам зупиняти дію санкцій Ради національної безпеки та оборони.

У лютому 2022 року НАЗК склало на Михайла Лабу протоколи за те, що він проголосував у парламенті за надання премії сину, який очолював Агентство регіонального розвитку Закарпаття.

Читати ще

Читати ще 1,5 га землі, Lexus ES, 90 тис. доларів і 25 тис. євро готівкою: що задекларував закарпатський нардеп Роберт Горват

Новини Закарпаття