Естер, Вірсавія, Суламіта: як батьки трійні з Поляни назвуть дівчаток

Естер, Вірсавія, Суламіта: як батьки трійні з Поляни назвуть дівчаток 5347 Естер, Вірсавія, Суламіта: як батьки трійні з Поляни назвуть дівчаток

Як ми повідомляли раніше жителька села Поляна 23 жовтня народила трійню в Ужгородському пологовому будинку. Дітки з’явилися на світ з вагою 2050, 2200 та 2000 г. 

Інтернет-видання Район.Свалява дізналося як наразі почуваються малята та їхня мама.

32-річна Ярина Поп з Поляни ще на початку вагітності відчувала незвично сильний токсикоз, позаяк із першими двома вагітностями в неї були набагато легші симптоми. 

– Настільки сильно нудило, що їздила до лікарні. Уже згодом, на десятому тижні, дізналися, що очікуємо на трійню. У нас із чоловіком Мирославом були усі емоції на купу – від шоку до радісних сліз. Звичайно виникало переживання щодо того як впораємося з п’ятьма дітьми, але незадовго переміг здоровий глузд і ось все добре, – ділиться пані Ярина. 

Жінка за півтора місяці до пологів перебувала під наглядом лікарів у пологовому будинку Ужгорода. Каже, що навіть не очікувала настільки легкого протікання вагітності.

– Ще навесні я грядки саджала, поралася з домашніми справами та доглядала за 11-річною донькою Ніколь і 6-річним сином Єлисеєм. Вони, до речі, дуже чекають на нас вдома, – розповідає молода матуся.

На 37-му тижні молодій жінці зробили кесарів розтин, на другий день після якого вона та немовлята почуваються стабільно добре. Назвати дівчаток батьки вирішили біблійними іменами – Естер, Вірсавія, Суламіта. Вірять у їхній глибокий зміст. 

«Я вдячна дуже хорошому лікарю Руслану Михайловичу Федько, який потурбувався, аби пологи відбулися без загроз. Для нас трійня – це великий сюрприз від Бога, це Його благословіння в нашу сім’ю», – ділиться радістю матуся.

 

 

Джерело

Новини Закарпаття