На Закарпатті поліція затримала чоловіка за підозрою у збуті наркотиків

За інформацією: Суспільне.

Фото: Нацполіція у Закарпатській області

На Закарпатті правоохоронці затримали раніше судимого 35-річного жителя села Сусково Мукачівського району за підозрою у збуті наркотиків.

Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

За інформацією відомства, чоловік причетний до збуту наркотичних засобів на території району.

"Закарпатця затримали, коли той зустрівся з черговим "клієнтом" та передав йому згорток з наркотичною речовиною рослинного походження. За це отримав заздалегідь обумовлену суму грошей", — йдеться у повідомленні.

Одразу після затримання за місцем тимчасового проживання підозрюваного, а саме у кімнаті одного з готелів, слідчі провели обшук. Там виявили розфасовані пакунки з марихуаною та метамфетаміном. Усі речові докази вилучили та вже скерували на дослідження експертам, додають у поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККНезаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читати ще

Читати ще 5000 доларів за підроблені документи: на Закарпатті затримали жителя Донеччини, який намагався потрапити до Румунії

Читати ще Двоє учасників масової бійки у селі на Закарпатті перебуватимуть під вартою

Новини Закарпаття