На Закарпатті затримали підозрюваного в переправленні чоловіків через кордон

За інформацією: Суспільне.

Фото: Держприкордонслужба України — Західний кордон | Facebook

Закарпатця, якого підорюють в організації схеми незаконного переправлення чоловіків через кордон, затримали вранці 29 січня прикордонники Мукачівського загону поблизу кордону з Угорщиною.

Про це повідомили на сторінці Держприкордонслужби України — Західний кордон у Facebook.

За інформацією відомства, прикордонний наряд зупинив на околиці села Астей автомобіль, у якому, окрім водія, перебували ще четверо чоловіків – жителів Закарпаття та Львівщини. Пояснити мету свого перебування у прикордонні чоловіки не змогли. Їх доставили у відділ прикордонної служби "Лужанка".

"Співробітники Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону встановили, що водій, 43-річний житель Іршави, організував незаконне переправлення чотирьох осіб через українсько-угорський кордон. Свої послуги закарпатець оцінив у 3500 — 4500 доларів США з кожного. Загалом від "клієнтів" переправник планував отримати 16 тисяч доларів США, — йдеться у повідомленні.

Фото: Держприкордонслужба України — Західний кордон | Facebook

Стосовно чоловіків прикордонники склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушень за ст. 204-1Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України КУпАП. В діях жителя Іршави правоохоронці вбачають ознаки злочину, передбаченого ст. 332Незаконне переправлення осіб через державний кордон України ККУ.

Читати ще

Читати ще “Заховав паспорт у боксі з їжею”: на Закарпатті затримали жителя Кривого Рогу, який намагався потрапити до Румунії

Новини Закарпаття