У Мукачеві побили військовослужбовця: у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом бійки

За інформацією: Суспільне.

Фото: УНІАН (ілюстративне)

20 лютого у соцмережах правоохоронці виявили відеозапис, на якому була зафіксована бійка у Мукачеві: невідомі наносили тілесні ушкодження чоловікові у військовій формі. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом бійки.

Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції у Закарпатській області Ганна Дан.

За словами речниці, подія відбулась на одній із вулиць Мукачева.

"Співробітники районного управління поліції встановили людей, зафіксованих на відео. Відомо, що потерпілим є військовослужбовець. Попередньо, конфлікт виник на побутовому рівні та не пов’язаний зі службовою діяльністю чоловіка", — розповіла Ганна Дан.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 2 ст. 296 ККХуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Наразі у справі тривають всі необхідні процесуальні дії для встановлення причин та обставин вчинення вказаного злочину. Винних притягнуть до передбаченої законом відповідальності, додала речниця.

Читати ще

Читати ще На Закарпатті побили військовослужбовця

Новини Закарпаття