Брендові речі, вироби з фарфору та техніку вартістю майже 10 тисяч доларів вилучили митники на кордоні зі Словаччиною

За інформацією: Суспільне.

Незадекларовані брендові речі, які вилучили митники на кордоні зі Словаччиною, 11 березня, 2024. Фото: Закарпатська митниця/Facebook

Незадекларовані брендові речі, вироби з фарфору та техніку загальною вартістю майже 10 тисяч доларів вилучили 11 березня на митному посту "Ужгород — Вишнє Нємецьке", що на кордоні зі Словаччиною.

Про це повідомили на сторінці Закарпатської митниці у Facebook.

За інформацією відомства, незадекларовані речі виявили у рейсовому автобусі "Прага-Міжгірʼя". Водій автобуса, повертаючись із Чехії, під час проходження митних формальностей, запевняв про відсутність будь-яких товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Вилучені брендові речі. Фото: Закарпатська митниця/Facebook

"У багажному відсіку виявили незадекларовані жіночі сумочки відомих торгових марок: "Louis Vuitton", "Dolce Gabbana" та "Burberry"; брендове взуття: "Prada", "Jimmy Choo", "Versace", "Louis Vuitton"; різні аксесуари від "Louis Vuitton" та "Dolce Gabbana"; косметику "Rituals" і "Louis Vuitton»"; одяг від престижних марок: "Boss", "Loro Piana", "Burberry", "Louis Vuitton"; набори з фарфору від "Bunny Tales" та побутову техніку "Dyson". Орієнтовна загальна вартість товару становить приблизно 10 тисяч доларів США", — йдеться у повідомленні.

Вилучені незадекларовані речі. Фото: Закарпатська митниця/Facebook

Відносно закарпатця склали протокол за ч. 2 статті 471 МКНедекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами. України. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі 30% вартості предметів правопорушення.

Наразі незадекларований товар, остаточну вартість якого визначить спеціаліст-експерт, вилучили.

Читати ще

Читати ще “Тільки ми можемо перемогти росіян, за нас це ніхто робити не буде”: історія сержанта Миколи, який служить в ТЦК

Новини Закарпаття