У Свалявському професійному ліцеї провели Тиждень відкритих дверей

День відкритих дверей ліцей СваляваФото: Юрій Йовбак У Свалявському професійному ліцеї провели Тиждень відкритих дверей Лілія Антонюк в 26.04.2024 | 14:10

Освітній заклад відвідали чотири сотні старшокласників зі Свалявської та прилеглих громад.

За словами директора Свалявського професійного будівельного ліцею Олександра Власика, впродовж навчального тижня профтехзаклад гостинно приймав здобувачів освіти Свалявської, Неліпинської, Керецьківської, Полянської та Нижньоворітської територіальних громад.

“Біля 400 учнів закладів загальної середньої освіти мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою ліцею, відчути себе в ролі кваліфікованого робітника з різних будівельних професій.

Активні учасники івенту отримали невеликі презенти на згадку, а охочі реалізувати себе в робітничих професіях змогли залишити свої контактні дані та заповнити електронні заяви“, — повідомив він.

Тиждень відкритих дверей у ліцеї Свалява Фото: Юрій Йовбак Тиждень відкритих дверей у ліцеї СваляваФото: Юрій Йовбак Тиждень відкритих дверей у ліцеї СваляваФото: Юрій Йовбак

Також він додав, що майбутні абітурієнти виявили неабияку зацікавленість робітничими професіями та отримали безліч позитивних вражень.

Адміністрація ліцею сподівається, що проведений захід принесе позитивні результати, а більшість із гостей вже у вересні стануть студентами навчального закладу.

Відео: Юрій Йовбак

До речі, Свалявський ліцей став переможцем “Проєкту #100 майстерень”.

Джерело

Новини Закарпаття