У Росошанському будинку культури відбувся захід з вшанування українських матерів

Захід у РосошФото: Яна Левко У Росошанському будинку культури відбувся захід з вшанування українських матерів Лілія Антонюк в 08.05.2024 | 16:16

Зворушливий концерт до Міжнародного дня матері провели за участі росошанських дітлахів та вихованців Свалявської школи мистецтв.

Про святкову зустріч із матерями та дружинами захисників з Росоша повідомила виданню Svaliava.net завідувачка Росошанського будинку культури Яна Левко.

За її словами, захід пройшов досить зворушливо та емоційно.

“Зі сцени звучали музикальні композиції, присвячені також матерям, яких уже немає з нами. Дитячий творчий колектив виконав пісню відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна “Мам”, зі сцени звучали вірші та привітання.

Особливі емоційні реакції викликала у глядачів композиція “Адажіо” Томазо Альбіноні у виконанні викладачки Свалявської школи мистецтв Людмили Шипович та її учениці Сюзанни Матіяш. Чудове поєднання саксофону та флейти було присвячене пам’яті сестри Людмили Ярослави“, — розповіла Яна Левко.

Також на святі малеча із задоволенням виготовляла листівки та сувеніри для матусь, знайомилися з історією свята та його традиціями.

А волонтерську та культурну діяльність культурного осередку села Росош відмітив грамотою директор Свалявського будинку культури Василь Плоскіна.

Джерело

Новини Закарпаття