У Закарпатському навчально-науковому інституті ЗУНУ розпочалася реєстрація абітурієнтів для складання ЄВІ та ЄФВВ

ЗУНУ СваляваФото: Закарпатський навчально-науковий інститут У Закарпатському навчально-науковому інституті ЗУНУ розпочалася реєстрація абітурієнтів для складання ЄВІ та ЄФВВ Лілія Антонюк в 08.05.2024 | 15:19

Реєстрація абітурієнтів для складання єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування проходитиме з 7 по 29 травня по всій Україні, у тому числі і в Закарпатському навчально-науковому інституті ЗУНУ, що у Сваляві.

Про це виданню Svaliava.net повідомила директорка інституту Едіта Грабар.

“За новими умовами вступу на всі спеціальності на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) потрібно скласти ЄВІ у закладах вищої освіти.

Для вступу на спеціальності дев’яти галузей знань “Соціальні та поведінкові науки”, “Журналістика”, “Управління та адміністрування”, “Право”, “Публічне управління та адміністрування”, “Міжнародні відносини”, “Освіта / Педагогіка” (окрім “Фізичної культури та спорту”), “Інформаційні технології” та “Сфера обслуговування” потрібно, окрім ЄВІ, скласти ще ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування).

Реєстрацію на ЄВІ та ЄФВВ здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зокрема, і наш освітній заклад розпочав таку реєстрацію“, — розповіла вона.

Також вона додала, що цей етап є важливою складовою успішного вступу до вишів та нагадала, що Закарпатський навчально-науковий інститут ЗУНУ приймає студентів на денну та заочну форми навчання.

Насамкінець Едіта Грабар додала, що допомогу у реєстрації можна отримати у фахівців навчального закладу за адресою: м. Свалява, вул. Верховинська, 89.

Цікаво, що наразі освітній заклад проводить інформативне опитування для кращої комунікації з абітурієнтами та вдосконалення освітнього процесу. Охочі можуть висловити свої побажання та пропозиції за посиланням.

Джерело

Новини Закарпаття