Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву розпочав навчання другого курсу слухачів

Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву розпочав навчання другого курсу слухачів Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву розпочав навчання другого курсу слухачів

На першому занятті відбулося знайомство з командами, інструкторами, навчальним планом та стратегією функціонування Центру. Головне завдання – створити міцні команди.

Про це інформує голова ОДА Віктор Микита.

«Приємно, що в слухачів курсу багато запитань, відчувається бажання навчатися і вдосконалювати свої навички. Попереду – заняття з тактики, вогневої підготовки, тактичної медицини, польові виходи в гори, злагодження, робота в кризових ситуаціях та багато іншого.

Кожен, хто прийшов, знає про Центр, його перші здобутки, важливість функціонування, почув відгуки слухачів першого курсу і сповнений бажання бути готовим захищати людей, свою родину, громаду, території та Україну.

Цей досвід є безпрецедентним в історії нашої країни, і я впевнений, що Центр і надалі розвиватиметься та з часом буде інтегрований в інших регіонах України», – йдеться в повідомленні.

Джерело

Новини Закарпаття