ДТП в Ужгороді спричинив п’яний поліцейський

ДТП ДТП

Винуватцем дорожньо-транспортної пригоди за участю кросовера Nissan та ще одного легковика, що трапилася 26 жовтня, є працівник Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. 

Про це пише Закарпаття онлайн посилаючись на власні джерела.

Саме він перебував за кермом кросовера Nissan, який, рухаючись по вулиці Грушевського і здійснюючи поворот на ліво, на вулицю Заньковецької, не пропустив авто, яке рухалося своєю смугою в зустрічному напрямку.

На відео з камер зовнішнього спостереження, що його опублікував блогер Віталій Глагола, видно, що водій Nissan-а тривалий час не виходить зі свого авто. Причиною цьому є стан алкогольного сп’яніння водія, який був зафіксований патрульними поліцейськими, що прибули на місце події.

За «дивним» збігом обставин блогер, зазвичай «уважний» до осіб зловмисників, цього разу обмежився загальною інформацією про аварію, опублікувавши обрізаний варіант відео з місця події і не вказуючи порушника на фото, зроблених за фактом ДТП.

Досі офіційну інформацію про причини та обставини цієї ДТП не опублікували ні патрульна поліція Закарпаття, ні пресслужба ГУ НП України в Закарпатській області, ні прокуратура.

На тлі непримиренної боротьби з корупцією на всіх рівнях, що тепер відбувається в державі і всіляко демонструється правоохоронцями Закарпаття, це виглядає щонайменше дивно.

 

Джерело

Новини Закарпаття