На Закарпатті керівника підприємства та його заступника підозрюють у розтраті 1,2 мільйона гривень на ремонті доріг

За інформацією: Суспільне.

Фото: Закарпатська обласна прокуратура

На Закарпатті керівнику комунального підприємства та його заступнику оголосили підозру в розтраті 1,2 мільйона гривень на ремонті доріг в Хустському районі.

Про це повідомили на сторінці Закарпатської обласної прокуратури у Facebook.

За інформацією відомства, підприємство уклало з підрядником договір на ремонт дороги місцевого значення на території Хустського району.

“Будучи службовими особами, підозрювані підписали фальсифіковану документацію із вказаними в ній завищеними ринковими цінами на асфальтобетонні суміші. Такі дії призвели до розтрати бюджетних коштів на загальну суму майже 1,2 млн грн”, — йдеться у повідомленні.

Наразі діяльність вказаного комунального підприємства припинена. Керівнику комунального підприємства та його заступнику оголосили підозру за ч. 4 й ч. 5 ст. 191Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем ККУ та ч. 1 ст. 366 ККСкладання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів України.

Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читати ще

Читати ще Заробляли близько 80 тисяч доларів щомісяця: на Закарпатті затримали підозрюваних у переправленні чоловіків закордон

Джерело: https://myfront.in.ua

Новини Закарпаття