В Ужгороді з 19 лютого учні повертаються на очне навчання

За інформацією: Суспільне.

Фото ілюстративне/Getty images

В Ужгороді з понеділка, 19 лютого, у школах міста відновлюється освітній процес.

Відповідне рішення ухвалили 15 лютого на засіданні протиепідемічної комісії міської ради, проаналізувавши епідемічну ситуацію за минулий тиждень.

"Своєчасне запровадження обмежувально-протиепідемічних заходів серед дітей та їх розмежування у закладах загальної середньої освіти та позашкільних форм навчання, сприяло суттєвій стабілізації показників захворюваності населення міста", — йдеться у повідомленні.

Захворюваність у місті знизилася на 38%. Зокрема, зареєстрували зниження захворюваності дітей у 1,7 раза, зокрема дітей шкільного віку — у 2 рази. Також спостерігається зниження на 31,7% кількості госпіталізованих хворих, додали у міськраді.

Що відомо

  • У зв'язку з ускладненням епідситуації впродовж 5-9 лютого школи Ужгорода закрили на карантин, а школи Берегівської територіальної громади перевели на дистанційну форму навчання.
  • З 5 лютого у всіх дошкільних навчальних закладах та двох школах Іршавської громади запровадили карантин. Також всі школи в Рахівській громаді перевели на дистанційне навчання.
  • На Закарпатті з 12 лютого через продовження ускладнення епідеміологічної ситуації школи Ужгородської, Іршавської та Берегівської громад переходять на дистанційне навчання, а школи Мукачівської громади закривають на карантин.

Читати ще

Читати ще Карантин та дистанційне навчання у школах Закарпаття. Епідеміологиня розповіла деталі

Новини Закарпаття