В червні у Будинку пристарілих у Сваляві розпочнуть ремонт приміщень

Ремонт у терцентрі СваляваСтіни та стеля у приміщеннях терцентру в Сваляві вкрилися цвіллю. Фото: Svaliava.net В червні у Будинку пристарілих у Сваляві розпочнуть ремонт приміщень Svaliava.net в 03.05.2024 | 13:26

У Свалявському міському територіальному центрі соціального обслуговування вже влітку планують розпочати ремонт в приміщеннях.

Про це під час позачергової сесії Свалявської міськради 2 травня повідомив заступник голови громади Іван Русин.

Зараз більшість приміщень терцентру потребують невідкладного ремонту, позаяк на стінах утворилася пліснява, яка, між іншим, несе пряму загрозу здоров’ю як працівників, так і мешканців Будинку для літніх людей.

Зокрема, на цій проблемі наголосив депутат міськради Іван Русин.

“Хотів би звернути увагу керівництва громади щодо стану приміщень територіального центру. Всюди грибок, стіни течуть. У такому стані літні люди перебувати не можуть. Бо це хвороби, це загострення хвороб. Вони проживають там, наскільки я розумію, вже давно в такому стані“, — наголосив він та запропонував керівникам міськради відвідати Будинок пристарілих та самим пересвідчитись у цьому.

На це зауваження депутат Русин отримав запевнення від заступника міського голови, що вже у червні ремонтні роботи у терцентрі стартують.

“Будуть проводитися ремонтні роботи, починаючи з двох кімнат і коридору — і так поступово буде проводитися ремонт. Тому що тепер ще було холодно, ремонт не проводився, а з червня буде робитися ремонт поступово — з однієї, другої, третьої кімнати“, — запевнив профільний заступник міського голови.

Будинок пристарілих у Сваляві Фото: Svaliava.net Будинок пристарілих у СвалявіФото: Svaliava.net Будинок пристарілих у СвалявіФото: Svaliava.net Терцентр у Сваляві Фото: Svaliava.net Терцентр у СвалявіФото: Svaliava.net Терцентр у СвалявіФото: Svaliava.net Терцентр Свалява Фото: Svaliava.net Терцентр СваляваФото: Svaliava.net Терцентр СваляваФото: Svaliava.net

До теми:

  • Свалявські депутати не підтримали пропозицію щодо скасування нових тарифів на сміття та воду.

Джерело

Новини Закарпаття