На Мукачівщині за день рятувальники врятували від вогню дві надвірні споруди

На Мукачівщині за день рятувальники врятували від вогню дві надвірні споруди0

15 квітня о 10:19 до Служби порятунку надійшов виклик про загоряння надвірної споруди в с. Бобовище Мукачівського району. Осередком пожежі став гараж в якому зберігалися паливно-мастильні матеріали, тож вогонь швидко поширився по споруді. Вогонь помітили сусіди, які і зателефонували на 101. До місця виклику направлено рятувальників 9-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Об 11:12 пожежу на площі 70 кв.м локалізовано та через пів години ліквідовано. Врятовано сусідський будинок.

Цього ж дня о 17:41 надійшло сповіщення про загоряння ще однієї надвірної споруди в м. Мукачево. Вже через сім хвилин на місці надзвичайної події працювали рятувальники 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. О 18:02 спільними зусиллями пожежу було ліквідовано.

Причини пожеж та збитки встановлюються.

На Мукачівщині за день рятувальники врятували від вогню дві надвірні споруди1На Мукачівщині за день рятувальники врятували від вогню дві надвірні споруди2На Мукачівщині за день рятувальники врятували від вогню дві надвірні споруди3

 

Джерело

Новини Закарпаття