Подяка за привітання

Цей день став найсвітлішим і сонячним завдяки моїм друзям!


Дякую за добрі і теплі привітання в мій день народження. Я хочу побажати щастя і радості у відповідь. Нехай кожен день в житті буде, як свято, нехай кожна мить буде сонячним світлом любові і добра. Удачі Вам і ще раз спасибі!


Дякую за привітання! Хочу, щоб ви знали, що ваша увага мені дорого! Сподіваюся, що всі ваші побажання збудуться!



Дякую за прекрасний день, незабутнє свято, який вам вдалося для мене організувати! Це було дуже приємно і зворушливо! Дай Бог вам всім здоров’я і удачі по життю!


Дякую за тепло і підтримку, за те, що у важкі хвилини ти завжди опиняєшся поруч! Я радий усвідомлювати, що у мене є такий надійний і близька людина, на чию допомогу я можу розраховувати кожен раз!


Хочеться подякувати вам за приємні і теплі слова, за ваше щире увагу. Ваші привітання змусили мене посміхатися, додали сил для нових починань і вселили оптимізм. Спасибі за те, що сьогодні ви були поруч. Хочу побажати вам у відповідь доброго здоров’я, щастя, добра і радості



Мій любий друже, у тебе золоте серце! Я дуже зворушений, що ти не забув про мій день народження і подарував мені те, про що я так давно мрію! Ти відчуваєш мене краще за інших! Спасибі тобі за дружбу і розуміння, яке ти проявляєш в мою сторону!


Я вдячний вам за надану допомогу і підтримку, за те, що опинилися поруч в потрібний момент! Дякую за уважність, чуйність і доброту, такі рідкісні в наш час якості!


Дякую за такі прекрасні і теплі слова! Я сподіваюся, що всі твої побажання збудуться і всі мої мрії здійсняться! Бажаю, щоб і у тебе в житті все було відмінно і кожну мить дарувало тільки позитив!


Мені не вистачає слів, щоб висловити свою подяку! Дякую тобі за все! Така людина,як ти заслуговує глибокої поваги! Хочу побажати, щоб в житті все виходило з легкістю, а я завжди буду поруч!


Спасибо большое за теплі і щирі слова, за ваші поздоровлення і світлі побажання. Мені дуже приємно, я сподіваюся, що життя буде прихильною і все виконає. Нехай і Вам Бог пошле міцного здоров’я, радості і щастя, благополуччя і достатку.

Дякую Вам за привітання і теплі слова з нагоди мого Дня народження. Ваші побажання безцінні і залишаться в моєму серці назавжди



Висловлюю Вам щирі слова подяки і свою вдячність за привітання з нагоди мого дня народження, я дуже ціную Вашу увагу і турботу, спасибі Вам за незабутні миті радості і душевне тепло.


Золоті мої! Спасибі вам за подарований позитив, увагу, яскраві емоції. Мої двері завжди відкриті для кожного з вас. Будьте щасливі! Будьте везучими! Будьте … Та просто – будьте !!! Довго. Нав’язливо. Безпардонно. Радісно. Як і личить справжнім друзям, яким можна все!


Дякую за такий проникливі вітальні слова з моїм днем ​​народження. Мене зворушило кожне слово, і дуже мило з твого боку, що тобою було проявлено така увага до моєї особистості. Мені б дуже хотілося, щоб кожне твоє побажання реалізувалося. Ще раз спасибі, було дуже приємно отримати стільки приємних слів на свою адресу. Твоє привітання було наповнене щирістю і добротою, і це дуже важливо, адже тоді слова дійсно знаходять сенс


Новини Закарпаття