В Малій Мартинці мешканець села за власні кошти замінив вуличні світильники

Світильники у Малій МартинціФото: від очевидця В Малій Мартинці мешканець села за власні кошти замінив вуличні світильники Svaliava.net в 15.04.2024 | 10:07

Коли ліхтарі вуличного освітлення вийшли з ладу, житель Малої Мартинки не став чекати реагування комунальних служб, відтак купив та встановив нові світильники.

“ВУКГ працює“, — каже жартома мешканець села, встановлюючи на стовбі новий світлодіодний світильник, бо старий нещодавно перестав світити.

Чоловік додає, що йому частенько доводиться працювати допізна, а коли повертається додому, на вулиці така темінь — хоч око вийми.

“Вуличне освітлення — це не для краси, а для того, щоб в темну пору доби можна було нормально і безпечно пересуватися як водіям, так і пішоходам. Тому, як бачите, доводиться брати справу у свої руки, бо оббивати пороги у високих кабінетах нема ні бажання, ні часу“, — наголошує він.

Світильники встановлюють у Малій Мартинці Фото: від очевидця Світильники встановлюють у Малій МартинціФото: від очевидця Світильники встановлюють у Малій МартинціФото: від очевидця Світильники у селі Мартинка Фото: від очевидця Світильники у селі МартинкаФото: від очевидця Світильники у селі МартинкаФото: від очевидця

До речі, нещодавно кореспонденти видання Svaliava.net спілкувалися з мешканцями населених пунктів Свалявської громади щоби вияснити, чи потрібні в селах старости.

Джерело

Новини Закарпаття