Змагання з легкої атлетики провели у Сваляві серед учнів 6-8 класів шкіл громади (фото)

Змагання з легкої атлетики у СвалявіФото: Svaliava.net Змагання з легкої атлетики провели у Сваляві серед учнів 6-8 класів шкіл громади (фото) Лілія Антонюк в 17.04.2024 | 12:37

Переможці братимуть участь в спортивних змагання у місті Стара Любовня, що у Словаччині.

На стадіоні міського спорткомплексу “Авангард” змагалися дев’ять шкільних команд Свалявської тергромади. А це близько 100 учнів з Свалявських ЗЗСО №1, №2, №3, №4, Свалявської гімназії №1, Росошанської та Стройненської гімназій, а також Дусинського ЗЗСО.

Юнаки та дівчата зібралися на міському стадіоні, щоб показати свої здібності у бігу на 100, 400 та 800 метрів, естафеті та стрибках у довжину.

Легка атлетика Свалява змагання Фото: Svaliava.net Легка атлетика Свалява змаганняФото: Svaliava.net Легка атлетика Свалява змаганняФото: Svaliava.net Змагання легка атлетика Свалява Фото: Svaliava.net Змагання легка атлетика СваляваФото: Svaliava.net Змагання легка атлетика СваляваФото: Svaliava.net

Змагання організувала Свалявська ДЮСШ. Зі слів директора спортшколи Василя Попович, далі переможці поїдуть у Словаччину на запрошення влади міста Стара Любовня за кошт сторони-організатора. Там 16 травня також проведуть легкоатлетичну першість.

Джерело

Новини Закарпаття