Привітання з річницею весілля

З річницею весілля привітаю,

Хай буде все життя подібним раю,

Щоб ви в коханні завше розквітали,

Щоб птиці щастя в хату прилітали.

Щоб були ви єдині в почуттях,

Любилися, кохалися взаємно.

Щасливого і довгого життя

Укупочці бажати вам приємно!


Нехай ваші відносини з кожним роком стають все міцніше, а любов — сильніше! Бажаю, щоб шлях вашого спільного життя був гладким і дарував вам багато радісних відкриттів і яскравих вражень! Живіть в гармонії, достатку і отримуйте задоволення від кожного моменту, проведеного разом!


Вітаю з річницею весілля! Нехай кожен наступний рік подарує вашій родині нові радості, зробить її ще міцніше і щасливіше. Бажаю, щоб у вашому домі завжди знайшлося місце святу, а обличчя світилися посмішками. Любові, здоров’я і удачі у всіх починаннях



Вітаю з річницею весілля! Бажаю, щоб ваші почуття не холонули. Бажаю, щоб ваші серця завжди билися у ритмі натхнення. Бажаю, щоб кожен з вас ставив сім’ю на перше місце та оберігав її від усіляких бід. Будьте щасливою родиною. Щиро кохайте та дбайте один про одного. Бажаю вам добробуту та миру.


Вітаю з Вашою річницею і бажаю багато любові і розуміння, бажаю сімейного щастя і достатку, нехай Ваші почуття будуть допомагати у розв’язанні будь-яких проблем.


Дорогі ювіляри! Вітаємо вас з річницею весілля. Бажаємо прожити довго, щасливо і подарувати один одному ще безліч позитивних моментів. Ви чудова пара. Кохання вам, бо воно може все: прощати, дарувати, розуміти, оберігати. І все це воно робить так невимушено, ненав’язливо, з любов’ю



Дорогі батьки, я вас вітаю з річницею весілля і хочу побажати, щоб жили ви душа в душу, щоб ніякі дрібниці і дурниці не змогли затьмарити світлу атмосферу вашого будинку, щоб ваші спільні сили і удача дозволяли досягти неймовірних висот, щоб вічно жило і процвітало ваше кохання.


Вітаю вас з річницею весілля і хочу побажати ще багато щасливих років в здоров’ї і розумінні, в любові і радості. Нехай всі біди минуть вас, нехай у вашому домі завжди буде свято і достаток.

Вітаю з цим чудовим днем ​​і бажаю зберегти свіжість почуттів, взаємну ніжність і міцну любов на довгі роки. Нехай у домі буде шумно від веселих зустрічей і дитячих голосів. Щастя і кохання



Вітаю з річницею весілля. Щиро бажаю безмежного океану щастя і острови благополуччя, атмосфери сімейного миру і доброго достатку в домі.


З річницею весілля. Нехай до нескінченності прагне ваша любов, нехай дорівнюють нулю всі ваші сімейні проблеми.
Вітаю з річницею весілля. Бажаю, щоб в унісон билися ваші серця, щоб кожен день дарував вам щастя і удачу, щоб міцною і вічною була ваша любов.

Вітаю з річницею весілля. Бажаю жити довго і щасливо, любити один одного міцно-міцно і назавжди. Миру вам і здоров’я!



Доказом того, що міцний шлюб можна зберегти на довгі роки, є ваші стосунки, чисті, ніжні і стійкі. Будемо вважати, що ваш спільний життєвий шлях подолав усі перепони, і тепер усіяний тільки м’якою стежкою без звивин. Зберігайте і любіть один одного, цінуйте. Рідніше, ніж ви один одному, ніхто вам не стане, пам’ятайте це завжди!


Вітаю з річницею весілля і від душі бажаю вам довгих років щасливого сімейного життя і стабільного благополуччя. Нехай ваші серця б’ються в одному ритмі, нехай кожен день для вас обох буде і успішним, і радісним.


Вітаю вас, ви не тільки чудова пара, а тепер уже і щаслива сім’я. Від душі бажаю невгасаючих і ніжних почуттів, постійного блага і радості у вашому будинку, взаємноїпідтримки і розуміння у всьому!



Новини Закарпаття