Привітання з Днем матері

Мамо, ти моє найкраще свято,
Зігріваєш серце теплом кохання.
Нехай кожен день буде для тебе
Як райський сад, сповнений квітів та щастя


Для найкращої мами на світі! Сьогодні від усього серця хочу побажати тобі миру, здоров’я та гармонії в душі. Твоя любов та турбота завжди допомагали мені пройти через найважчі життєві моменти, тому я ніколи не забуду про тебе


Твої золоті руки, мамо,
Вміють зігріти серце в холодну пору.
Щиро дякуємо за всі випробування,
Що разом з нами ти перенесла.



Вітаю з Днем матері в Україні. Бажаю своєю материнською любов’ю і доброю молитвою осяяти шлях своєї дитини радістю, натхненням, щастям. Нехай твоє чадо завжди розуміє тебе і прислухається до твоїх порад, нехай твоє серце ніколи не знає образ і тривог.


Зі святом! Нехай вся Україна пишається матерями, щоб вони завжди були поруч, а ми відчували їхню любов. Нехай кожна матуся відчуває це світле і прекрасне почуття, а діти завжди люблять і поважають!


Мамо, люба моя ластівка! Вітаю тебе з Днем Матері! Скільки любові, тепла та ласки зберігають твої руки, погляд, обійми. Безмежного щастя тобі, мамуля, міцного здоров’я та довголіття. Нехай забудуться сьогодні всі образи і розчарування, адже ти мій ангел, якого я дуже люблю!



Від щирого серця вітаю вас зі святом – Днем матері! Мама – це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров’я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!


Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка – його мати. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя і сьогодні я хочу привітати тебе, матуся і побажати, щоб тебе завжди оточували турботою близькі люди, щоб кожен день починався з посмішкою, здоров’я з роками не підводило і щоб ти була по-справжньому щаслива!


Дорога, матуся! Щиро вітаємо тебе! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості і достатку! Завжди вдячні за твою материнську любов, турботу і тепло, яке постійно зігріває наші серця. Дуже тебе любимо! Цілуємо, твої діти



Матуся, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю тобі міцного здоров’я, любові, тепла, радості, гарного настрою. Спасибі тобі за твою ніжність, турботу і підтримку. Ти добра, лагідна, мила, мудра матуся й найкраща на світі. Я дуже люблю тебе!


З Днем Матері! Нехай кожна хвилина життя буде сповнена любов’ю та радістю! Нехай твоє материнське серце не знає смутку.


З Днем матері, моя люба матусю! Дякую тобі за все, що ти зробила і продовжуєш для мене робити! Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато бадьорості та енергії, залишатися такою гарною та життєрадісною! Нехай твої мрії збуваються, адже ти заслуговуєш на все найкраще



Дякую, мамо, за ніжні долоні,
Ласку, турботу, ночі безсонні,
Спасибі за всі ті пісні, що співала,
Бажаю, щоб сліз твої очі не знали.

Щоб завжди була ти щаслива, здорова,
В твоєму житті щоб було все чудово.
Ти наймиліша, завжди будь із нами!
Цілую тебе і вітаю з Днем мами!


Усім матусям щирі привітання,
Для вас — найкращі квіти і слова!
Хай заповітні збудуться бажання,
І не болить за діток голова.

Нехай дарують ласку вам і ніжність,
Дитячі посмішки, обійми і тепло.
Хай серце переповнює лиш гордість,
А на душі панує лиш любов


В цей день прекрасний, навесні
Я найріднішу привітаю,
Ту, що життя дала мені.
Тепла і ласки побажаю!

А ще здоров’я й доброти,
Багато гарних й ніжних квітів.
Найкраща, мамо, тільки ти,
І найкрасивіша у світі!



Новини Закарпаття