Привітання з Днем ангела Наталії

В День Ангела Наталії, бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я,
І хай тебе оберігає Бог!


Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно так живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров’я додається,
Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!


Наче зіронька у небі,
Ви прекрасна повсякчас.
Ви, Наталко наша люба,
Завжди радуєте нас.
Хочем побажать сьогодні
В цей святковий для Вас час,
Море радості й кохання,
Поцілунок – ось для Вас



Дорога моя подруго! У кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнена, що він завжди поруч. Хочу в цей святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближнього свого.


Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.


Дорога моя Наталіє, щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі тільки одного: нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила будуть опускатися вниз



Мила Наталочка, вітаю тебе з днем ангела. Нехай в житті тебе чекають щастя і удача. Нехай шлях твій буде світлий і успішний. Нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.


Вітаю тебе з днем ангела, Наталочка! Побажати хочу, щоб твій шлях завжди був освітлений добром і щастям, щоб в житті було багато радості і любові, щоб в справах чекали тебе успіх і удача, щоб везіння і благополуччя були твоїми вірними супутниками.


З Днем ангела, Наталя. Нехай твій крилатий захисник вкриє тебе від негоди, від непотрібного смутку, від дурних ідей, від поганих людей, від злих днів.



Вітаю з днем ангела тебе, Наталю. Побажати хочу, щоб твій шлях завжди був освітлений добром і щастям, щоб у житті було багато радості та любові, щоб у діяльності чекав на тебе успіх і успіх, щоб щастя та благополуччя були твоїми вірними супутниками.


Наталя, вітаю тебе з днем ангела! Бажаю, щоб твій хранитель завжди був з тобою поруч, оберігав і опікав. Хай щастя і любов, увагу і можливості тобі супроводжували! Краси, турботи, щирості, багато радості і сюрпризів! Будь щаслива, дорога!


Мила Наташа, я тебе вітаю з радісним і світлим днем, з днем ангела! Нехай Твій Хранитель завжди тебе оберігає від бід цьому житті і заздрісних очей, нехай буде твоя душа завжди сповнена великої любові і щастя, нехай буде добре диво і неймовірне диво в твоєму кожному дні, нехай веселим і легким завжди залишається твій характер.



Наталіє, щиро вітаю тебе з твоїм Днем Ангела! Нехай янголи завжди тебе оберігають  та вказують лише вірну дорогу у житті!


Дорога Наталіє! Вітаю тебе з іменинами та бажаю мирного неба над головою, міцного здоров’я та більше радості у кожному дні!


Вітаю тебе з Днем ангела, Наталіє! Нехай завжди по життю ти відчуваєш невидимий захист! Вітаю з іменинами! Бажаю здійснення найбільш сміливих і заповітних мрій у нашій мирній Україні!



 

Новини Закарпаття