Привітання з Водохрещем

У великий день Хрещення Господнього бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані


Нехай у свято Водохреща чиста свята вода змиє печалі і негаразди. Миру в вашому домі, тепла в серці, рідних людей поруч і віри в те, що все в житті складеться просто чудово!


Ось і прийшло в кожен дім чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаю вам міцного здоров’я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб в цей світлий день вас оточували рідні люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом



З Водохрещем вас вітаю!

Долі гарної бажаю.

Хай очистить вас водиця,

Допоможе вам зцілиться

Від тривог і від хвороб,

Від невдалих різних спроб,

Від образ та від печалей.

Хай чекає рік вас вдалий!


Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достатку і благополуччя у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!


Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як водохресні морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мало щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявало душу і серце!


Привітання з Водохрещею 2023 / фото ua.depositphotos.com


Вітаю з Хрещенням Господнім та бажаю водою змити всі невдачі та хвороби, добрими словами розвіяти всі кривди та незгоди. Нехай сьогодні донесеться до Господа твоя щира молитва, нехай у відповідь небеса подарують тобі здоров’я, надію, силу та любов.


Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб щасливою була твоя стежка, аби на ній зустрічались лише добрі люди та великі можливості. І нехай у цей день вода тебе оздоровить та збадьорить, а небесне сяйво вкаже, де живе любов та радість.


Сердечно вітаю вас зі святом Хрещення Господнього! Сьогоднішній день — це дар Божої благодаті та щирої молитви. З молитвою на устах і в серці й з думками про те, які наші дії приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через велику водохресну святиню зміцнити свою віру, очистити серця і помисли і знайти благодать Богоявлення!


Картинки з Водохрещею 2023 / фото УНІАН


Щоб не згасав Йорданський знак
Над нашим рідним краєм.
Веселіться всі
Христос ся Хрещає!


Нехай в хрещенські морози,
Зігріті будуть всі теплом,
Нехай зникнуть біди, сльози,
І буде світ наповнений добром


У великий день Хрещення Господнього бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані


Вітаю тебе з великим християнським святом і бажаю в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тобі буде завжди Боже благословення. Радості і миру. Нехай Господь завжди допомагає і оберігає від будь-яких нещасть. Христос хрещається!



З вечерею усіх смачною, з
Йорданською святою водою!
Щоби Ісус, що охрестився,
Завжди в потребі заступився.
За весь Ваш рід і за родину,
За нашу неньку Україну,
Щоб гості з’їхались бажані,
Христос хрестився у Йордані!


У Йорданську цю годину
Віншую Вашу всю родину!
Хай рід Ваш славиться в народі,
Хай прибуває в Вашім роді!
Я Вас усіх поздоровляю,
Щастя-радості бажаю.
Нехай же справді буде так
Як ми собі бажаєм,
Щоб не згасав Йорданський знак
Над нашим рідним краєм.
Веселіться всі
Христос ся Хрещає


Ось настало вже святе Водохреща!
Хай вода холодна на вас плеще!
Вас вітаю щиро з святом цим!
І бажаю миру я вам усім!
На столі щоб завжди був свіжий хліб!
А у полі влітку пахучий сніп!
В цьому році щедрого вам врожаю
Від душі, господарі, побажаю!


Зі святом Водохреща! - фото 1


 

Новини Закарпаття