Привітання з Днем народження кума

Куме, я вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб у твоєму житті вдосталь було і здоров’я, і любові, і натхнення, і везіння, і радості, і можливостей. Нехай твої ноги самі ведуть тебе до успіху, нехай твої руки міцно тримають вдачу та ключ від щастя!


Дорогий куме! Вітаю тебе з твоїм днем народження! Нехай це свято принесе тобі нову радість та нові сили, нехай з роками буде тільки більше щастя та бажання жити, нехай кожен день буде для тебе особливим, сонячним та радіснім. Хай твоя хата буде повною чашею, а гроші липнуть до тебе самі! Та звичайно ж, здоров’я хай в тебе буде таке, щоб кожен позаздрив. Будь багатий, здоровий та щасливий, мій дорогий куме!


Кумчик рідний та дорогенький, вітаємо з днем народження! Хочемо бачити тебе молодим та здоровим, гарним та щасливим, багатим і щедрим, а ще коханим і закоханим! Хай тобі дає Бог дуже гарних днів, спокійних ночей, миру та злагоди, любові і наснаги! Хай будуть великі успіхи на роботі, повага і захоплення від колег і друзів! Здоров’я і благополуччя рідним і близьким людям!



Дорогий наш куме, з днем народження! Будь завжди здоровим, щасливим, коханим, успішним. Бажаю добра, тепла, натхнення, здійснення мрій. Нехай твій будинок буде наповнений радістю і веселощами. Залишайся такою же доброю, чесною, щирою людиною.


Дорогий мій куме, вітаю тебе з днем народження і хочу побажати відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації і вміти розправитися з будь-якою проблемою в житті. Нехай улюблена робота приносить достаток і визнання, нехай кохані люди завжди тебе розуміють і щиро цінують, нехай улюблені речі завжди будуть під рукою, нехай улюблені захоплення доставляють масу задоволень


Дорогий наш куме! Як добре, що одного разу ми з тобою поріднилися, і ось зараз вітаємо з днем народження дуже близьку нашій родині людину! Ти найкрутіший, веселий, харизматичний з усіх наших друзів, залишайся таким завжди. Діти, твої хрещеники, обожнюють тебе і бажають ще більше радості, приколів і пригод. А ми від себе побажаємо успіхів і в роботі, і в особистому житті. Будь з нами завжди поруч, нехай невдачі обходять тебе стороною. Ми всі любимо тебе, з днем народження



Дорогий наш куме нині
Ми тебе вітаєм
Щастя, світла і любові
Й радості бажаєм

Хай Господь оберігає
Тебе у житті
Хай втікають з твого шляху
Біди і дощі!


В мого кума свято
Хочу привітати
Радості багато
Щиро побажати!

Хай сонечко світить
Душу зігріває,
А Господь твоє життя
Хай Благословляє!


Куме, нині твоє свято
Радісне і світле
І гостей зійшлось багато
Настрій неймовірний!

Хай з твого життя щезають
Біди і нещастя
Поруч хай ідуть ті люди
Що дарують щастя



Дорогий наш куме, з днем народження! Будь завжди здоровим, щасливим, коханим, успішним. Бажаю добра, тепла, натхнення, здійснення мрій. Нехай твій будинок буде наповнений радістю і веселощами. Залишайся такою же доброю, чесною, щирою людиною.


Куме, я вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє сімейне вогнище спалахує новими емоціями, ніжними почуттями, турботою, довірою і заправляється бальзамом, під назвою “кохання”. Бажаю тобі здоров’я, безліч барвистих миттєвостей, величезного прибутку і позитивних ноток на кожен день. Нехай відпочинок буде завжди приємним і тривалим, робота — не в тягар, а зустрічі — завжди теплими і щирими. Поздоровляю


Дорогий мій куме, вітаю тебе з днем народження і хочу побажати відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації і вміти розправитися з будь-якою проблемою в житті. Нехай улюблена робота приносить достаток і визнання, нехай кохані люди завжди тебе розуміють і щиро цінують, нехай улюблені речі завжди будуть під рукою, нехай улюблені захоплення доставляють масу задоволень.



Дорогий мій кум! Бажаю тобі веселощів, але щоб уранці не мучило похмілля. Бажаю роботи постійної, але зарплати, яка вічно росте. Бажаю всього того, що дозволить тобі відчути себе найщасливішим чоловіком у світі. Нехай мрії невідкладно здійснюються, а птах щастя приносить на хвості лише радісні новини. З Днем Народження!


 

Новини Закарпаття