Привітання з Днем вчителя

Дорогий вчителю, від щирого серця кажу вам велике спасибі за безцінну працю і старання, за добре, щире серце, за вашу завзятість і незламний оптимізм. Ви – той маяк, який допомагає учням не загубитися у величезній країні науки і веде їх за собою второваною дорогою. Дякую за всі ваші поради та добрі слова. Бажаю Вам довгих років успішної діяльності, благополуччя і здоров’я.


Найкращі побажання в День вчителя! Нехай у Вас завжди будуть талановиті, здібні та вдячні учні. Бажаємо величезного натхнення. Отримуйте від своєї роботи задоволення!


З днем учителя, улюблений учителю! Спасибі за Ваше терпіння і відданість справі, за здатність ділитися своїми знаннями з іншими, спасибі, що приділяєте нам свій час, за те, що даруєте нам свій талант і переживаєте за наше майбутнє, намагаючись зробити його світлим та визначним, спасибі, що на якийсь час Ви стали частиною нашого життя, допомагаючи розвиватися та вдосконалюватися. Вдалого дня і гарного настрою!



Вітаю із Днем вчителя! Бажаю впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, удачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.


З Днем учителя вітаєм!
І сьогодні Вам бажаєм
Позитиву та кохання,
Щоб збувались всі бажання.

Учнів гарних та старанних,
Днів щасливих та безхмарних,
Щоб були у Вашім домі
Всі щасливі та здорові!


Вчителю, вітаємо Вас! В цей день ми хочемо висловити Вам нашу безмежну подяку за те, що Ви віддаєте дітям всю свою дорогоцінну душу, даруєте їм мудрість та знання, тепло та любов Вашого серця. Бажаємо ніколи на старіти душею, сил та наснаги, вдячних дітей та сонячних днів! Із Днем вчителя!



Вітаємо наших найкращих та найдобріших вчителів з професійним святом! Хай вам ніколи не вривається терпець, а учні не змушують зайвий раз дратуватись! Хай у році буде чимало сонячних днів, які надихатимуть та приноситимуть радість! Бажаємо вам здоров’я, наснаги, запалу до роботи та невичерпної любові, яку ви щодня даруєте дітям!


Вітаю з Всесвітнім днем вчителя! Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрим і добрим, тямовитим і обізнаним, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові


Найтепліші та найщиріші поздоровлення з Днем вчителя. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові, дорогий вчитель, наставник, мудрий порадник. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло.



Зі святом дозвольте нам Вас привітати.

Щастя, здоров’я, добра побажати,

Пошани, тепла та й довгого віку,

Кохання і віри, багатства без ліку.

Працюється легко Вам хай і живеться,

А все, що в думках, хай одразу вдається,

З Днем вчителя щиро ми всі Вас вітаємо,

Всього Вам найкращого в світі бажаємо


Вчитель! Скільки сили треба,

Щоб навчити нас усіх,

І терпіння, і бажання,

І надій, і сподівання.

Вчитель наш — найкращий у світі,

Допоможе в хвилину важку,

І нехай тільки посмішки й квіти,

Він знайде на своєму шляху.


Вчителю за доброту й терпіння,

За всі знання і за уміння

Ми дякуєм! В осінній теплий день

Бажаєм радощів, натхнень!

За вашу працю непросту

За вчительську любов святу

Ми вам бажаєм сил, здоров’я,

Учнівської пошани і любові!

Хай Бог дає портфелі грошей,

Хай будуть учні всі хороші,

Нехай освіта стане перспективною,

А не лише важливою й потрібною!



Вас з Днем вчителя вітаю!
Щиро Вам я побажаю,
Щоб Вас учні шанували,
Всі невзгоди відступали.
Миру, затишку, надії,
Завжди щоб збувались мрії!


Вітаю зі Всесвітнім днем вчителя! Бажаю нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоров’я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків


Вчителю за доброту й терпіння,
За всі знання і за уміння
Ми дякуєм! В осінній теплий день
Бажаєм радощів, натхнень!

За вашу працю непросту
За вчительську любов святу
Ми вам бажаєм сил, здоров’я,
Учнівської пошани і любові!

Хай Бог дає портфелі грошей,
Хай будуть учні всі хороші,
Нехай освіта стане перспективною,
А не лише важливою й потрібною



Новини Закарпаття