Свалявський виробник “SVeTR” випустив еко-колекцію одягу з етикетками з насінням квітів (фото)

Етикетка з "квітучого паперу".Етикетка з “квітучого паперу”. Фото: Svaliava.net Свалявський виробник “SVeTR” випустив еко-колекцію одягу з етикетками з насінням квітів (фото) Svaliava.net в 26.04.2024 | 17:09

У релокованій у Сваляву харківській компанії “SVeTR” повідомили про запуск нової еко-колекції одягу, який повністю виготовлений з регенерованої еко-пряжі. Доповнюють речі бірками з “квітучого паперу”.

Про це виданню Svaliava.net розповів власник бренду Денис Кобзєв.

“Сьогодні відбувся офіційний запуск еко-колекції одягу від бренду “SVeTR”. Вона унікальна тим, що всі моделі виготовлені з регенерованої еко-пряжі — повторно переробленої бавовни. Така пряжа не поступається якістю натуральній бавовні та береже навколишнє середовище“, — розповів керівник компанії.

За словами Дениса Кобзєва, одяг доповнюють своєрідними еко-родзинками, які мають сподобатись шанувальникам бренду, небайдужим до проблематики захисту навколишнього середовища.

Еко-светр з Сваляви Фото: Svaliava.net Еко-светр з СвалявиФото: Svaliava.net Еко-светр з СвалявиФото: Svaliava.net Етикетка з насінням квітів Фото: Svaliava.net Етикетка з насінням квітівФото: Svaliava.net Етикетка з насінням квітівФото: Svaliava.net

“Етикетки на одязі виготовлені з “квітучого паперу” — регенерованого картону з насінням квітів. Якщо таку етикетку випадково викинуть, з неї виростуть квіти. Весь одяг еко-колекції упаковується у багаторазові пакети на застібках, пакети вироблені з пластику, що переробляється“, — додав власник “SVeTR”.

Він також підкреслив, що зараз 70% виробництва працює на сонячній енергії. Вже після релокації підприємства до Сваляви вдалось значно зменшити кількість відходів.

А з тих відходів пряжі, які ще залишились, волонтери в’яжуть шкарпетки для ЗСУ.

Шкарпетки для ЗСУ Шкарпетки, які в’яжуть для воїнів. Фото: Денис Кобзєв Шкарпетки для ЗСУШкарпетки, які в’яжуть для воїнів. Фото: Денис Кобзєв Шкарпетки для ЗСУШкарпетки, які в’яжуть для воїнів. Фото: Денис Кобзєв

Нагадаємо, на початку року підприємство “SVeTR” пошило та передало військовим 100 шапок.

Джерело

Новини Закарпаття