У санаторії в Солочині провели свято для дітей та дорослих до Великодня

Свято для дітей СолочинФото: ГО “Українські мурахи” У санаторії в Солочині провели свято для дітей та дорослих до Великодня Лілія Антонюк в 29.04.2024 | 14:40

ГО “Українські мурахи” організувала свято для ВПО на території санаторію “Квітка полонини”, що у Солочині Полянської громади.

Впродовж тривалого часу ГО “Українські мурахи” піклуються про ментальне здоровʼя ВПО, які мешкають на Свалявщині, та щомісяця надають їм гуманітарну допомогу.

На проєкт “Великий день” завітало біля ста сімей ВПО, які проживають на Свалявщині.

Про це виданню Svaliava.net повідомив голова громадської організації Олександр Калінченко.

За його словами, на свято зібралися більше чотирьох сотень дітей та дорослих, які провели час весело та з користю.

До слова, подібний захід на території санаторію громадська організація з проводить вже вдруге. Вимушено переселені люди мали змогу поліпшити передвеликодній настрій і минулого року.

“Маленьких гостей заходу розважали аніматори, а талановита команда “Позитив шоу” з Харкова показала дітям захоплюючу шоу-виставу. Наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок. У цей час дорослі теж із задоволенням спостерігали за дійством під чарівний супровід джазового, музичного концерту від київського гурту “St. Contrabass Trio“, — розповів Олександр Калініченко.

Свято в Солочині Фото: ГО “Українські мурахи” Свято в СолочиніФото: ГО “Українські мурахи” Свято в СолочиніФото: ГО “Українські мурахи”

Наприкінці свята кожен маленький учасник отримав у подарунок канцелярію, розмальовки та літній одяг. А від дорослих відвідувачів звучали слова подяки, адресовані організаторам.

“У цей час темряви, це свято — справжнє світло. Це те, чого так не вистачало моїм дітям, справжньої радості, коли ми так далеко від нашого дому“, — ділиться враженнями сім’я з Нікополя.

Джаз-бенд Солочин свято Фото: ГО “Українські мурахи” Джаз-бенд Солочин святоФото: ГО “Українські мурахи” Джаз-бенд Солочин святоФото: ГО “Українські мурахи”

“Після того, як ми пережили окупацію та ледве виїхали з окупації, — це перший раз, коли ми просто відпочили, отримали подарунки, побачили цікаву програму та послухали гарний, український джаз“, — розповіла виданню Svaliava.net сім’я з Маріуполя.

Джерело

Новини Закарпаття