У Сваляві міськрада продала земельну ділянку в центрі міста: бюджет поповнився на 10 мільйонів

Свалява з висотиСвалява. Фото: Василь Петрус У Сваляві міськрада продала земельну ділянку в центрі міста: бюджет поповнився на 10 мільйонів Svaliava.net в 04.05.2024 | 20:07

Бюджет громади поповнився на додаткові 10 мільйонів гривень від продажу земельної ділянки, яка знаходиться в центрі міста.

Про надходження коштів у міську скарбницю інформує фінансовий відділ Свалявської міськради.

Йдеться про 10 мільйонів, вторгованих від продажу земельної ділянки, яка розташована на вулиці Шевченка — позаду будівель Свалявської ратуші, технічного коледжу та Центру зайнятості.

До речі, раніше міська рада на аукціоні продала суміжну земельну ділянку площею 1000 м кв. біля будівлі ратуші. За цим фактом було порушено кримінальне провадження, наразі триває слідство.

Зокрема фінансовий відділ поінформував, що до бюджету Свалявської міської ради надійшла оплата від переможця торгів в сумі 10 000 009 гривень.

Повідомлення про продаж землі Скриншот повідомлення фінансового відділу Свалявської міськради Повідомлення про продаж земліСкриншот повідомлення фінансового відділу Свалявської міськради Повідомлення про продаж земліСкриншот повідомлення фінансового відділу Свалявської міськради

Крім того, повідомляє фінвідділ, покупець згаданої земельної ділянки відшкодував витрати на виготовлення звіту про експертно-грошову оцінку земельної ділянки у сумі 15 750 гривень.

Як саме у міськраді планують освоїти ці кошти, наразі невідомо.

Джерело

Новини Закарпаття