Підсвічники із бойових гільз продаватимуть на ярмарку в Сваляві на підтримку ЗСУ

Підсвічники, виготовлені з гільзФото: Вікторія Степанова Підсвічники із бойових гільз продаватимуть на ярмарку в Сваляві на підтримку ЗСУ Лілія Антонюк в 10.04.2024 | 13:19

Гільзи, які були відстріляні військовими на передовій, в руках свалявських майстринь перетворилися на сувеніри.

Волонтерки Христина Мигович та Вікторія Степанова добре попрацювали над оздобленням гільз від снарядів. Із них вийшли гарні підсвічники, які можна використовувати в інтерʼєрі для освітлення та декору.

“Гільзи передали нам волонтерка з Мукачева Катерина Легерда. Ми їх почали оздоблювати для подальшої реалізації на благодійному ярмарку. Художниця Христина Мигович розмалювала їх у техніці декоративного розпису в патріотичному стилі. А я перетворила гільзи на ромашки, волошки, маки та соняшники із фоамірану. У цих квітах із снарядів ми бачимо Перемогу нашої України!” — розповіла Вікторія Степанова.

Волонтерка впевнена, що мистецтво покликане нести світло і навіть у страшні часи.

Підсвічники, гільзи Фото: Вікторія Степанова Підсвічники, гільзиФото: Вікторія Степанова Підсвічники, гільзиФото: Вікторія Степанова

За її словами, підсвічники вже готові до продажу на ярмарку “Великодній передзвін”, який відбудеться у Сваляві 18-19 квітня.

🇺🇦 Всі вторговані кошти будуть передані на підтримку ЗСУ.

До теми:

  • У Сваляві передали чергове авто для військових.

Джерело

Новини Закарпаття