Привітання з Новим роком

З Новим роком, українці!
Хай в квартирі і хатинці
Заіскриться вогник чуда,
Хай добро до вас прибуде!

Хай насіється із неба
Те, чого усім вам треба.
Хай зійде вам Божа ласка,
І в життя приходить казка


Ось і приходить Новий рік, вже стукає в двері! Нехай він принесе із собою тільки радість, здоров’я, щастя та добрі новини! А всі негаразди, хвороби та сум давайте залишимо позаду, не будемо брати у рік новий. І нехай неодмінно всі мрії збудуться! з Новим роком!


З Новим роком вас усіх
Щиро хочу привітати!
Буде хай добро та сміх,
Миру хочу побажати!

Хай в новому році будуть
Щастя, радість і кохання,
Злагода у дім прибуде,
Хай здійсняться всі бажання!



Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі цілий рік був затишок, любов і щастя. Нехай Новий рік принесе багато радісних і щасливих днів! Бажаю, щоб в новому році здійснилися всі ваші мрії і бажання!


З Новим роком! Нехай в цьому році вас чекає тільки радість, здоров’я і удача! Нехай він буде роком здійснення бажань і втілення в життя всіх планів! Нехай цей рік кожному подарує якомога більше щасливих днів і щасливих зустрічей!


Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди і печалі, а новий ― буде наповнений досягненнями, багатством, любов’ю і здоров’ям! Бажаю миру, благополуччя і щастя вам, нехай в Новому році все вийде, і задумане збудеться!



Радісно б’ють куранти і стукають серця в очікуванні чудес, веселе свято виблискує новорічними вогниками, усмішками та бризками шампанського. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров’я дасть можливість здійснити всі мрії. Зі святом, з Новим роком


Міцного здоров’я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим


З прийдешнім Новим роком! Як тільки він переступить поріг нашого будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю вам нових перемог, нового щастя, нових грошей, нової удачі і нових вдалих проєктів! Нехай залишаються старими тільки рідні, кохані і друзі



З Новим роком! Нехай кожен місяць наступного року буде в нашій родині незабутнім! Нехай дива відбуваються частіше, ніж про них мріють, а події будуть значними, життя — благополучним і щасливим!


Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди та смутки, а новий буде наповнений здобутками, багатством, любов’ю і здоров’ям! Бажаю добра, благополуччя і щастя у Новому році. Хай усе здійсниться!


Вітаю з Новим роком та новорічними надіями! Прийміть мої щирі побажання — щоб цей рік виконав ваші бажання і навіть дуже маленькі, але важливі мрії. Щоб ваш будинок не залишало сімейне тепло та благоденство, щоб ви зустріли нових і не забували старих друзів. Посмішок вам, щастя та здоров’я!



З Новим роком! З новою радістю та щастям! Нехай цей рік буде кращим за колишній і несе лише гарні та позитивні події!


Я зустрів кохання, здоров’я та щастя, вони бродили під снігом, шукаючи притулок. Я дав їм твою адресу — чекай! Вони до тебе прийдуть! І подарують мої вітання з Новим роком!


З новим роком! Все погане хай залишиться в минулому році, а попереду чекає лише щастя, нехай життя подарує багато яскравих емоцій, радісних подій та незабутніх подорожей!



 

Новини Закарпаття