У Сваляві проводять групи безкоштовної підтримки родичів військових

Підтримка родин ЗСУФото: Олена Герженій У Сваляві проводять групи безкоштовної підтримки родичів військових Лілія Антонюк в 29.04.2024 | 11:15

До групи можуть приєднатися дружини захисників України, які протягом тривалого часу відчувають тривогу за близьких.

Групи підтримки протягом тривалого часу проводять у свалявському осередку психологічно-ресурсного центру “Дерево мого життя”.

Керівниця свалявського осередку Олена Герженій розповіла виданню Svaliava.net, що жінки, які відвідують групу, відчувають полегшення та підтримку в колі однодумців.

“Під час зустрічей жінки діляться своїми емоціями та переживаннями, відчувають взаємну підтримку. Ведуча групи називає зустрічі “Коло своїх”. Вона, до речі, теж є дружиною військовослужбовця, матір’ю трьох дітей та професіоналом своєї справи з вісімнадцятирічним досвідом роботи в психології. Тому якнайкраще розуміє думки та переживання жінок.

Кожна зустріч має окрему тему, наразі розглядається поняття родини, як внутрішньої сили, де учасниці обговорюють стосунки з чоловіком-військовим“, — повідомила вона.

Також Олена Герженій додала, що група є відкритою, безоплатною та діє на постійній основі, учасники можуть долучатися до зустрічей щоп’ятниці о 17.00 год. за адресою: м. Свалява, вул. Чорновола, 3.

Джерело

Новини Закарпаття