На Закарпатті почався тиждень угорської кухніЗакарпатська угорська туристична рада має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону. Угорська кухня-це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал регіону.В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу. Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 відсотків. А найбільшими вони будуть, у “Жирний четвер”, який нині припадає на 17 березня – ціни знизяться в половину.Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Кожен власник чеку (з датою та назвою закладу) матиме можливість виграти відпочинок на чотирьох осіб у садибі “Лінія Арпада” на Воловеччині, а також вечерю в одному з ресторанів Закарпаття. Пропонуємо долучитися до програми кав»ярням, цукерням, господарям винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу! Докладна інформація:
Погода, Новости, загрузка...
|
Останні коментарі
А як зв"язатися з контактною особою і забронювати номер?
Спасибі - корисно. А у нас не заборонені кенгурятники?
:-x :-t :-t