Рокот-крумпліРокот-крумплі - дуже смачне, поживне національне блюдо Угорщини, яке готується з простих і всім звичних продуктів.

Склад: картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця, копчена якісна ковбаса, сметана, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні).

Як готується:


Картоплю відварити в мундирі до напівготовності, очистити і нарізати невеликими кружечками, викласти у жароміцну каструлю або глибоку форму. Це буде 1-й шар.

 

Потім 2-й шар: варені яйця, нарізають кружальцями, і укладають не дуже щільно і обережно, щоб не випадав жовток, перчать.

3-й шар - ковбаску нарізати також кружечками і викласти поверх яєць.

4-й шар - залити блюдо сметаною змішану з сіллю і перцем, зверху посипати натертим сиром і відправити в духовку на 15-20 хв. до появи золотистої скоринки.

Рокот-крумплі

Перед подачею найкраще дати рокот-крумплі трохи настоятися, тоді воно буде мати найбільш ніжний і приємний смак.

Рокот-крумплі

Рокот-крумплі. Смачного !!!

Закарпатська кухня На головну