Інгредієнти:
Свиняча вирізка з ребрами – 600-700г
Часник – 6-7 зубчиків
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Паприка – за смаком
Рослинне масло – 3 ст. ложки
Цибуля – 400г
Як готувати?
1. З свинини нарізують порціонні шматки з реберними кістками, по одному на порцію. М'ясо злегка відбивають, солять, посипають чорним меленим перцем, натирають розтертим часником і обсмажують до утворення на поверхні м'яса рум'яної скоринки.
2. Обжарюють м'ясо з обох сторін на розпеченій сковороді в рослинному маслі до хрусткої скоринки.
3. Очищений цибулю нарізають кружечками і пасерують у смальці.
При подачі м'яса, зверху на нього викладається смажену цибулю.
Можна гарнірувати смаженою картоплею і салатом.