Свалявський благодійний фонд передав бійцям набори універсальних інструментів та іншу допомогу

Допомога ЗСУ від Громади ЗакарпаттяФото: Facebook БФ “Громади Закарпаття” Свалявський благодійний фонд передав бійцям набори універсальних інструментів та іншу допомогу Svaliava.net в 24.04.2024 | 16:49

Інструменти, витратники та продукти харчування отримали бійці, які займаються ремонтом спецтехніки та зенітно-ракетних комплексів.

Про це йдеться в публікації Благодійного фонду “Громади Закарпаття” в соцмережі Facebook.

“Нещодавно передали військовим, серед яких мешканці Свалявщини, які безпосередньо займаються ремонтом спецтехніки та зенітно-ракетних комплексів: набори універсальних ключів, викруток, трещіток та іншого інструменту, також рукавички та продукти харчування“, — пише благодійний фонд.

В дописі зазначають, що військові вже “отримали посилку, надіслали світлини та дякують всім небайдужим свалявцям та благодійникам, які підтримують українське військо”.

“Відзначимо, що вказані вище інструменти та засоби були придбані за кошти, вторговані під час благодійної лотереї в ході спортивного заходу “1/2 The Murph Challenge” у Сваляві — 3380 грн; зібрані в скринці, яка встановлена в ТЦ “Курортний” — 5781 грн; грошовий сертифікат 1000 грн“, — уточняє БФ.

Допомога для ЗСУ від "Громади Закарпаття" Фото: Facebook БФ “Громади Закарпаття” Допомога для ЗСУ від "Громади Закарпаття"Фото: Facebook БФ “Громади Закарпаття” Допомога для ЗСУ від "Громади Закарпаття"Фото: Facebook БФ “Громади Закарпаття”

Крім того, БФ “Громади Закарпаття” дякує всім, хто підтримує благодійні ініціативи на підтримку захисників.

“Окремо хочемо відзначити будівельний супермаркет “Maxibud”, де придбали інструменти за собівартістю, французькій БО “Ukraine De COEUR” — за передані для військових рукавички, “Гуманітарна Нова пошта” — за безкоштовну доставку посилки бійцям“, — додають у публікації.

До теми:

  • Як проходив перший “1/2 The Murph Challenge” у Сваляві (відеосюжет);
  • Волонтер передав Свалявській лікарні візки, ходунки та ліки для військових, які лікуються в медзакладі.

Джерело

Новини Закарпаття