Свалявчанка стала спікеркою чемпіонату світу з перманентному макіяжу

Ангеліна КурахАнгеліна Курах Свалявчанка стала спікеркою чемпіонату світу з перманентному макіяжу Лілія Антонюк в 25.04.2024 | 08:44

Мешканку Сваляви Ангеліну Курах запросили бути спікеркою чемпіонату світу “Worlds 2024”, який проходив з 19 по 21 квітня в турецькій Анталії.

“Колись навіть не підозрювала, що безмежна любов до справи відкриє мені можливості та подарує ключ до успіху. Вірте в себе і у вас все вийде, вірте навіть тоді, коли у вас не вірить весь світ. На чемпіонаті з перманентного макіяжу “Worlds” в Анталії отримала свою першу нагороду в якості Demo-спікерки — демонструвала виконання пудрових брів “Magic shading“, — розповіла спеціалістка у сфері б’юті-індустрії та власниця студії краси у Сваляві Ангеліна Курах.

За її словами, спікерами на чемпіонаті були також спеціалісти з України, Туреччини, Італії, Німеччини, Чехії та Англії.

Учасники проходили конкурсний відбір протягом року в багатьох країнах. Приємною несподіванкою стало й те, що друге місце у двох номінаціях (перманент губ та стрілки з розтушовкою) виборола конкурсантка із Закарпаття Діана Салей.

На початку травня пані Ангеліна планує провести базовий навчальний курс з перманентного макіяжу в Сваляві, на якому поділиться своїм пʼятирічним досвідом.

Також б’юті-майстерка додала, що цьогоріч запрошена спікеркою та суддею на чемпіонаті світу “Worlds” , що проходитиме в Італії.

До теми:

  • Штучна краса — “За” чи “Проти”: говоримо зі спеціалісткою б’юті-індустрії у Сваляві Ангеліною Курах.

Джерело

Новини Закарпаття