Доцільність створення відділення для обслуговування великих платників податків обговорили на засіданні громадської ради при ГУ ДФС у Закарпатській області.

Оскільки таких платників у краї нараховується 19, і всі вони обслуговуються в інших регіонах України, то члени ГР вирішили, що створення такого органу в області є назрілим та необхідним. З такою ініціативою вони звертатимуться до Голови Державної фіскальної служби України.

Також під час засідання учасники порушили ряд питань, зокрема, щодо внесення змін до критеріїв платників податків, які мають право на бюджетне відшкодування, включення до критеріїв платників податків, які надають послуги; питання щодо відміни ПДВ при імпорті основних засобів (інвестицій); питання щодо роботи митних постів Закарпатської митниці ДФС та порядку подання документів для митного оформлення вантажів, комплектність документів та відрахунку 4-х годинного терміну.

Актуальною темою для учасників заходу стали питання транзитного транспорту та обговорення проекту Закону про внесення змін до підрозділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів. Також членами ГР розглянуто законопроект, розроблений юристами Закарпатської митниці ДФС, спільно з представниками громадської асоціації «ЗАВТРА», після випадку блокування пункту пропуску, яким досягнуто конструктивне рішення щодо внесення змін до митного законодавства.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області

Погода, Новости, загрузка...
 


Захисний код