Лоці-печеняЛоці-печеня – смачне смажене м'ясо по-гуцульськи, рясно присмачена пасерованою цибулею

Інгредієнти:

Свиняча вирізка з ребрами – 600-700г

Часник – 6-7 зубчиків

Сіль – за смаком

Чорний мелений перець – за смаком

Лоці-печеняПаприка – за смаком

Рослинне масло – 3 ст. ложки

Цибуля – 400г

Як готувати?


1. З свинини нарізують порціонні шматки з реберними кістками, по одному на порцію. М'ясо злегка відбивають, солять, посипають чорним меленим перцем, натирають розтертим часником і обсмажують до утворення на поверхні м'яса рум'яної скоринки.

2. Обжарюють м'ясо з обох сторін на розпеченій сковороді в рослинному маслі до хрусткої скоринки.

3. Очищений цибулю нарізають кружечками і пасерують у смальці.

При подачі м'яса, зверху на нього викладається смажену цибулю.

Можна гарнірувати смаженою картоплею і салатом.

Лоці-печеня

Закарпатська кухня На головну