КілікіяГотель "Кілікія" - це сучасний, новий готель з ексклюзивним інтер'єром у східному стилі, високоякісним обслуговуванням, з привітним та уважним персоналом, що забезпечить комфортне проживання як при тривалому перебуванні в місті Ужгород, так і в разі одноденної подорожі до міста.
У чотирьохповерховій будівлі є ліфт, який дозволить без проблем піднятися на будь-який поверх готелю. До Ваших послуг 27 розкішних номерів з кондиціонером, WI-FI, LCD телевізором, міні-баром і сейфом.

Ми пропонуємо Вам:

  • безкоштовна автостоянка (під охороною цілодобово з відеоспостереженням) - без попереднього бронювання місць;
  • кафе, яке знаходиться в будівлі готелю (працює з 8:00 до 23:00);
  • безкоштовна камера схову;
  • дві розкішні російські лазні з басейнами та кімнатами для відпочинку;
  • ресторанний комплекс з банкетним залом на 160 чоловік (працює з 10:00 до 24:00). Звертаємо Вашу увагу на те, що ресторан - окрема будівля, яка не буде заважати Вашому тихому і комфортному відпочинку, також до Ваших послуг широкий вибір страв у меню, літня тераса з майданчиком для дітей та зручними альтанками для компаній з різною кількістю людей;
  • відкритий літній басейн з окремою секцією для дітей (для гостей готелю безкоштовно, в тому числі і лежаки біля басейну).

Готель "Кілікія" знаходиться в зеленій зоні в стороні від міської суєти і в той же час близько від центру міста (2,5 км.), що дає можливість нашим гостям отримати те, що їм потрібно.

Місце розташування готелю має найкращу транспортну розв'язку в місті.

  • зручний в'їзд і виїзд з автотраси;
  • залізничний вокзал - 4 км. (5 хв. їзди);
  • аеропорт - 4 км. (4 хв. їзди);
  • кордон із Словацькою Республікою (КПП "Ужгород") - 4.5 км (3 хв. їзди);
  • кордон з Угорщиною (КПП "Чоп") - 22 км (20 хв. їзди).

Номери:

«Одномісний стандарт»

Однокімнатний номер площею 12 м2 з одним великим ліжком.
Номер оснащений системою пожежної сигналізації та системою електронних ключів. В номері: санвузол з душовою кабіною, фен, LCD телевізор, кондиціонер, телефон, письмовий стіл, WI-FI. Пляшка питної води при заїзді безкоштовно.
У вартість номера входить сніданок.

«Двомісний стандарт»

Просторий однокімнатний номер площею 15-18 м2, оснащення якого відповідає всім сучасним вимогам. В номері одне велике або два односпальні ліжка. У номері: ванна кімната з усіма необхідними предметами гігієни, LCD телевізор, кондиціонер, міні-бар (питна вода при заїзді безкоштовно), сейф, телефон, фен, письмовий стіл, WI-FI.
У вартість номера входить сніданок.

КілікіяКілікія

«Бізнес-клас»

Комфортний номер площею 20-25м2. У номері Ви знайдете все необхідне для комфортного відпочинку і роботи: ванна кімната з усіма необхідними предметами гігієни, LCD телевізор, кондиціонер, міні-бар (питна вода при заїзді безкоштовно), сейф, телефон, фен, письмовий стіл, WI-FI.

У вартість номера входить сніданок.

«Люкс»

Просторий двокімнатний номер площею 29-30м2, розділений на дві зони: вітальня і затишна спальня. Для вашого комфорту номер оснащений LCD телевізором (у кожній кімнаті), кондиціонером (у кожній кімнаті), міні-бар (питна вода при заїзді безкоштовно), сейф, телефон, фен, письмовий стіл, WI-FI. У вітальні ви знайдете зручний диван з кріслами та журнальний столик, де Ви зможете комфортно відпочити або випити чашечку кави, яку ми із задоволенням зваримо для Вас. У вартість входить комплексний сніданок.

КілікіяКілікія

«Люкс Ambassador»

Вишуканий та просторий номер площею 33м2, який складається з холу, вітальні, спальні, окремо просторої ванної кімнати з необхідними предметами гігієни та санвузла. У номері Ви знайдете кондиціонер (в кожній кімнаті), міні-бар (питна вода, шампанське та фрукти при заїзді безкоштовно), сейф, телефон, фен, письмовий стіл. Також для Вашого комфорту в номері тапочки і халат. А щоб Ви завжди залишалися в курсі справ, в номері Вас чекає безкоштовний WI-FI. Комплексний сніданок включений у вартість номера.

«Люкс Романтичний»

Номер для романтиков и молодоженов площадью 41м2 - необыкновенно изысканный номер, созданный специально для празднования такой особенной даты. Просторный номер, который состоит из холла, гостиной, спальни и джакузи, которое сделает Ваш отдых незабываемым. В номере вы также найдете LCD телевизор (в каждой комнате), кондиционер (в каждой комнате), мини-бар (питьевая вода, шампанское и фрукты при заезде бесплатно), сейф, телефон, фен, письменный стол, WI-FI. В гостиной комнате Вы найдете удобный диван и отдельно отведенное место под гардеробную комнату. Комплексный завтрак включен в стоимость.

 


Адреса:

 

Україна,Закарпатська обл.

м.Ужгород,

м-н Шахта, вул.Дитяча 1Г