МагнатГотельний комплекс «Магнат» - це новий та затишний готель, що відповідає європейським стандартам якості. Знаходиться готель в місті Мукачево на  міжнародній  автотрасі М-06 «Київ-Чоп» (773 км), біля підніжжя гори Ловачка, здійснивши прогулянку по якій, можна побачити чарівний краєвид на старовинне місто Мукачево.

Готель «Магнат» в Мукачево - це істинне поєднання стилю, сервісу і гостинності. Вишуканий дизайн інтер'єру і високий рівень комфорту створюють атмосферу витонченості і елегантності. Ввічливе та уважне ставлення обслуговуючого персоналу зробить приємним Ваше перебування у нас.

Дотримання всіх європейських стандартів якості робить «Магнат» кращим готелем Мукачева.

 

Готельний комплекс є якісним закладом для відпочинку людей після довгої поїздки, знаходиться на околиці міста, тому міська метушня не перешкодить Вашому відпочинку.

Готель представлений 10 номерами, великими за площею та обладнаними найсучаснішими меблями і технікою.

МагнатУ кожному з них, незалежно від класу, розміщені кондиціонери, телевізори з кабельним та супутниковим  телебаченням, є безкоштовний цілодобовий доступ до Інтернету (Wi-Fi) і акуратні  ванні кімнати з повним набором гігієнічних аксесуарів.  У таких готельних апартаментах Ви сповна насолодитеся відпочинком.

Інтер'єр готелю "Магнат" виконаний в сучасному стилі.

З Ваших вікон буде видно неповторний природний краєвид на Мукачівський старовинний замок «Паланок» і це все буде доповнюватися високим рівнем комфорту і невеликими цінами. До речі, кожний турист може відвідати екскурсію по старовинному Мукачівському замку «Паланку», який знаходиться на відстані 2 км від готелю. Розташований готель на відстані 2 км від історичного центру міста Мукачева та 4 км від залізно-дорожнього вокзалу.

Зручне розташування готелю допоможе Вам швидко дістатися до державного кордону України: Угорщина – 30 км, Словаччина – 35 км, Румунія – 70 км.

На території готелю розташована автостоянка з цілодобовою охороною, затишне кафе, в якому буде приємно поснідати, або просто випити кави і вишуканий бар з великою різноманітністю страв закарпатської, української та угорської кухні.

Проживання:

Одномісний номер "Стандарт":

Одномісний номер площею 12 м², вікна якого виходять у внутрішній двір. Номер оформлений у сучасному стилі. Оснащення номера: ванна кімната (умивальник, душ, унітаз, фен, туалетно-косметичні засоби), кабельне телебачення, безкоштовний бездротовий доступ до мережі Інтернет (Wi-Fi). Автостоянка входять у вартість номеру.

Двомісний номер "Комфорт":

Двомісні номери готелю мають площу по

20 м² та оформлені у сучасному стилі. Є можливість встановлення додаткового ліжка. Оснащення номера: ванна кімната (умивальник, душ, унітаз, фен, туалетно-косметичні засоби), кабельне телебачення, кондиціонер, безкоштовний бездротовий доступ до мережі Інтернет (Wi-Fi). Автостоянка входять у вартість номеру.

Тримісний напівлюкс:

Площа тримісного номеру становить 25 м². Тут знаходиться велике двоспальне ліжко та окреме односпальне ліжко. Номер оформлений у сучасному стилі. Оснащення номера: ванна кімната (умивальник, душ, унітаз, фен, туалетно-косметичні засоби), кабельне телебачення, безкоштовний бездротовий доступ до мережі Інтернет (Wi-Fі). Автостоянка входять у вартість номеру.

Двомісний напівлюкс покращений:

Площа напівлюксу становить 25 м². Тут знаходиться велике двоспальне ліжко та диван, який розкладається при необхідності. Номер оформлений у сучасному стилі. Оснащення номера: ванна кімната (умивальник, душ, унітаз, фен, туалетно-косметичні засоби), кабельне телебачення, кондиціонер, безкоштовний бездротовий доступ до мережі Інтернет (Wi-Fі). Автостоянка входять у вартість номеру.


Адреса:

Готель - Кафе - Бар "Магнат"

м.Мукачево, автотраса М-06 "Київ-Чоп" (773 км)