Карина «Карина» знаходиться в живописному, екологічно чистому кутку Закарпаття в смт Поляна, яка славиться своїми лікувальними мінеральними водами. Усі будівлі комплексу «Карина» побудовані з оциліндрованого брусу. Дома зі смереки сприяють загальному оздоровленню організму, а смоли, що містяться в ній дарують чудовий підбадьорливий аромат, покращуючи сон та роботу легенів, нормалізують артеріальний тиск, підвищують працездатність. Присутність натурального дерева в інтер’єрі будинку відтворює неповторну атмосферу справжнього відпочинку , віддаляє від кам’яних глиб мегаполісів та міської суєти.

Villa Garden

База відпочинку «Villa Garden» розташована в самому серці мальовничого Закарпаття, з півдня і заходу оточена чудовими масивами гір, у затишному куточку на правому березі ріки Пиня, у долині гір з альпійськими луками на висоті 280 метрів над рівнем моря. В 70 км від Ужгорода та 6 кілометрах від Сваляви поряд з санаторіями «Квітка полонини» та «Кришталеве джерело».

КатеринаГотель «Катерина» розташований у курортному селищі Поляна, що у Свалявському районі Закарпатської області. Поляна та й Свалявщина взагалі знаменита своїми бальнеологічними курортами (санаторіями) та цілющими мінеральними водами.

СольваГотельно-лікувальний комплекс «Сольва» розташовому у відомому куточку Закарпаття, України та закордоном, у селі Поляна Свалявського району.

Свалявщина - санаторний край. Села Поляна та Солочин - відомі своїми санаторіями, а також готельно-оздоровчими комплексами. Свалявщина - це край цілющих мінеральних вод, сюди приїзжають лікуватися та відпочивати люди не лише з України, а й з інших країн Європи. Лужанська, Свалявська, Плосківська, Поляна Купель чи Квасова - думаю неодноразово була на Вашому столі і у Вашому раціоні. Свалявщина - це район полонин та гір.

Сонячна долина

Готель «Сонячна долина» розташований в зоні бальнеологічного курорту Поляна, в 11 км від м. Свалява, в долині р.. Велика Пінія (басейн р.. Латориця), між Вулканічним і Полонинським хребтами Українських Карпат, на висоті 340 м над рівнем моря, в так званій Пієнінській гідрогеологічної зоні, породи якої представлені в основному пісковиками.

Готельний комплекс «Сонячна долина» пропонує повний пакет послуг, що включає розміщення, триразове харчування, лікування.

Поляна КвасоваТуристичний комплекс «Поляна Квасова» знаходиться в мальовничому і благодатному куточку Закарпаття, в селі Поляна, і є сусідами з відомим санаторієм «Сонячне Закарпаття».

Туристичний комплекс Закарпатті гармонійно вписався в навколишній пейзаж, буквально склавши з ним єдине ціле. На території комплексу розташовано 5 дерев'яних котеджів, ресторан-колиба, російська лазня, бювет мінеральної води «Поляна Квасова», тенісний корт з грунтовим покриттям, універсальний спортивний майданчик зі штучним покриттям, дитяче містечко, альтанка з мангалом біля рибника з райдужною фореллю.

КонтинентГотель «Континент» знаходиться у центрі відомого курорту Поляна, на висоті 340 метрів над рівнем моря, розташувався готель«Континент».
Готель побудовано у 2005 році і з тих пір він запрошує до себе всіх, хто закоханий в природу і пригоди!

Злата ВежаГотель "Злата Вежа" знаходиться на території санаторію «Сонячне Закарпаття» у селі Поляна, Свалявського району  Закарпатської область.

Reikartz ПолянаГотель «Reikartz Поляна» знаходиться у центрі бальнеокліматичного курорту Поляна, виключно корисного для оздоровлення організму, а також лікування і профілактики ряду захворювань завдяки місцевій мінеральній воді, клімату, гірській місцевості і багатою цілющою рослинності. Гордість курорту - мінеральна вода "Поляна Квасова", яка за своїми характеристиками не поступається знаменитій грузинській "Боржомі".

Срібний водограйГотельно-житловий комплекс «Срібний водограй» знаходиться в мальовничому, затишному куточку «Срібної Землі» - так інакше іменують гостинне Закарпаття, на березі гірської ріки «Пиня» з великою територією для відпочинку.

Комфорт, сервіс і атмосфера родинного затишку для гостей - неодмінна умова нашої роботи. До послуг відпочиваючих-34 однокімнатних і 17 двокімнатних номерів різного рівня комфорту. У кожному номері- холодильник, супутникове телебачення, кондиціонер, ванна (у номерах категорії Люкс + з гідромасажем) або душова кабіна, фен, електрочайник.