Готель «VIP»Комфортабельний готель «VIP» знаходиться в самому центрі старовинного міста Хуст. Тут першокласний сервіс, комфортабельні номери, широкий вибір послуг для проведення ділових зустрічей і відпочинку, кваліфікований персонал, а обслуговування задовольнить побажання навіть найвимогливіших гостей. У готелі надійна охорона і система зовнішнього відеоспостереження. У готелі вишукане й уміле поєднання класичної архітектури і сучасних технологій, яке задовольнить запити гостей готелю.

Готельні номери

Проживання: на 2-му і 3-му поверхах триповерхової будівлі. Номери готелю в Хусті 4-х різних категорій. Кожен номер має кондиціонер, меблі з темного дерева, телевізор, туалет і ванну кімнату. Подача холодної та гарячої води цілодобово. Кондиціювання в публічних місцях, обслуговування в номерах, відділ реєстрації та обслуговування гостей.

На території приватного готелю в Хусті: парковка, дитячий ігровий майданчик, ресторан, більярд, бар, сауна, солярій, масажний кабінет, спа-центр, перукарня, лазня, зберігання цінностей у сейфі, мангал, столики, лавки, бібліотека.

Готель «VIP»Готель «VIP»

Готель «VIP»Ресторан готелю «VIP» розташований на першому поверсі будівлі і має два зали. Інтер'єр ресторану - це теперішній витвір мистецтва, процес приготування страв піднятий до вищого рівня, а сервіс справді бездоганний! Затишні зали ресторану, які оформлені в античному стилі, розташовують до приємної трапези і романтичного відпочинку. Великий зал ресторану обладнаний для проведення семінарів, конференцій, нарад.


Адреса:

Україна, Закарпатська обл,

м. Хуст вул. Терека, 5