Петрівська слободаГотельно-оздоровчий комплекс «Петрівська слобода» розташований на околиці селища міського типу, районного центру Міжгір’я Закарпатської області, у підніжжя гори «Миджа» біля річки "Прогудня".

Неподалік від комплексу знаходяться унікальні природні пам’ятки - озеро «Синевир», розташоване серед гір на висоті 989 м, водопад Шипіт (триступеневий каскад заввишки 12 м), с. Колочава, в якому знаходиться 6 унікальних музеїв, і Долина нарцисів (час цвітіння – середина травня).

«Петрівська слобода» - екологічний курорт, розташований в одному з найчистіших регіонів України, де вишукано поєднуються первозданність природи і надбання цивілізації. З вікна свого номера Ви бачитимете гірську річку, яка заколише Вас своїм дзюрчанням перед сном, і гори, одягнені у вічнозелені ялини.

Для прихильників гірських лиж найближчі підйомники Міжгірського району знаходяться у с. Пилипець (Північний схил г. Гимба, довжина 1500 м і 600 м), с. Подобовець (довжина 1200 м), с. Ізки - два підйомники - двокрісельний (980 м) і бугельний (950 м). За наявності природного снігу в смт. Міжгір’я відстань від комплексу до схилу - 7 км.

Поласувати стравами національної кухні Міжгірського краю Ви зможете у ресторані «Квасур».

До Ваших послуг комфортабельні одно-, двомісні номери з усіма зручностями.

Петрівська слободаПетрівська слободаПетрівська слобода

Номери:

Напівлюкс:

Однокімнатний номер. Двоспальне ліжко, кондиціонер, буфет із посудом і чайником, телевізор, холодильник, шафа для одягу, супутникове телебачення, санвузол (туалет, рукомийник, душова кабіна), балкон із видом на гори.

Люкс однокімнатний:

Одне двоспальне ліжко, розкладний диван, кондиціонер, буфет із посудом і чайником, журнальний столик, супутникове телебачення, холодильник, санвузол (ванна, рукомийник, туалет), передпокій зі вбудованою шафою.

Люкс однокімнатний:

Одне двоспальне ліжко, розкладний диван, кондиціонер, буфет із посудом і чайником, журнальний столик, супутникове телебачення, холодильник, санвузол (ванна, рукомийник, туалет), передпокій зі вбудованою шафою.

Люкс однокімнатний:

Одне двоспальне ліжко, розкладний диван, кондиціонер, буфет із посудом і чайником, журнальний столик, супутникове телебачення, холодильник, санвузол (душова кабіна, рукомийник, туалет), передпокій зі вбудованою шафою.

Люкс однокімнатний:

Одне двоспальне ліжко, розкладний диван, кондиціонер, буфет із посудом і чайником, журнальний столик, супутникове телебачення, холодильник, санвузол (ванна, рукомийник, туалет), передпокій зі вбудованою шафою, балкон із видом на гори.


Адреса (Як доїхати) :

 

вул. Прохідна, 111, смт. Міжгір’я,  Міжгірський р-н,  Закарпатська обл.


Автомобілем: траса Київ - Чоп, поворот на Воловець на Нижніх воротах, від Воловця 30 км до Міжгір'я. Проїжджаючи по смт. Міжгір'я, на покажчику «Ліворуч на Львів» по вулиці «Прохідна» проїхати вперед 4 км. Ви побачите комплекс праворуч від дороги.

 

Або

траса Івано-Франківськ-Долина, поворот на Хуст, до Міжгір'я  67 км. Проїжджаючи по смт. Міжгір'я, на покажчику «Ліворуч на Львів» по вулиці «Прохідна» проїхати вперед 4 км. Ви побачите комплекс праворуч від дороги.


Залізницею: потягом Київ-Ужгород, Київ-Прага, Львів-Ужгород, Харьків-Ужгород, Київ-Чоп, Одеса-Ужгород, а також електропотягами зі Львова до станції Воловець, а там 30 км до смт.  Міжгір'я. Далі - таксі, трансфер або автобус.