Жди ня ЄвоГотельний комплекс «Жди ня Єво» розташований у селищі міського типу Жденієво, що у Воловецькому районі Закарпатської області.

Готель «Жди ня Єво», створена неначе для романтичних зустрічей тет-а-тет і відокремленого відпочинку. Готель розташований в безпосередній близькості від підйомника. З одного боку його - ліс, з іншого - селище. А далі навколо - безкраї гори.

На території готелю знаходяться два котеджі на 6 номерів різного класу: люкси і напівлюкси, одно-та двокімнатні. У будиночках 2-3 поверхи, у них просторі веранди з потужними широкими лавками. В одному з котеджів в підвалі знаходиться ресторан-бар, і входи в номери другого і третього поверхів - окремі. У готелі - автономне парове опалення, і у всіх номерах постійно є гаряча вода.

Жди ня ЄвоПо території прокладені доріжки, вимощені диким каменем. Поверхня доріжок рівна і гладка, але зріз каменів доріжки настільки раптовий і примхливий в кольорах і формах, що здається, ніби йдеш по цій гірській дорозі, і того й гляди оступишся або спіткнешся.

На території курорту стоять альтанки, точно такі ж ви легко могли б зустріти де-небудь далеко в лісі на галявині. Все тут все: від чистого гірського повітря до великого каміна у вітальні нагадує вам, що цивілізація далеко.

У готелі є своя корчма, де можна покуштувати страви закарпатської кухні. Тут вам можуть приготувати свіжу форель та інші смаколики української та закарпатської кухні.

Поруч з корчмою - літній майданчик з альтанками, також виконаними в стилі гірських карпатських будиночків. Темні лаковані колоди на тлі простору гір зроблять ваш відпочинок в «Жди ня, Єво» мальовничим і незвичайним.

Недалеко від готелю знаходяться кафе, ресторан і басейн. Адміністрація готелю приготувала для відпочиваючих широкий вибір цікавих екскурсій. Готель розташований на самій околиці населеного пункту, до нього веде зручна асфальтована під'їзна дорога.

Проживання:

Однокімнатний напівлюкс:

Двомісний напівлюкс - це кімната в дерев'яному особняку. Тут стоїть широке двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, шафа для одягу. Санвузол в номері (душ, умивальник, туалет, гаряча вода, фен). З номера є вихід на великий балкон-галерею і окремий вихід на вулицю.

Двокімнатний напівлюкс:

У номері дві кімнати: вітальня і спальня. У спальні - широке двоспальне ліжко, у вітальні - телевізор холодильник, телевізор, електрочайник, є набір столового посуду. Є шафа для одягу, додаткове місце - розкладний диван, свій санвузол (душ, умивальник, туалет, біде, фен). У номері є великий балкон-веранда і окремий вихід на вулицю. У номері щодня прибирають, заміна постільної білизни проводиться за бажанням гостя.

У номері коштує телефон, є можливість виходу в Інтернет.

У готелі є один такий номер, він розрахований на 2, 3 або 4 чоловік.

Жди ня ЄвоЖди ня Єво

Люкс з каміном:

Номер люкс - дві кімнати в окремому дерев'яному котеджі. У вітальні встановлений справжній великий камін, викладений з дикого каменю. Є тут холодильник, телевізор, електрочайник, набір столового посуду, шафа для одягу. В іншій кімнаті - спальня. Тут варто широченна двоспальне ліжко, підлога вистелена килимом, на тумбочці напроти ліжка - телевізор. У номері є свій санвузол (душ, умивальник, туалет, фен, бесперебоная гаряча вода). Просторий відкритий балкон-Вернад дозволить вам насолодитися прекрасним гірським повітрям і посидіти галасливою великою компанією, не виходячи з готелю.

Прибирання в номері щоденна, апартаменти розраховані на 1-2 чоловік, готель має 1 люкс з каміном.

Люкс двокімнатний:

Тут ви потрапляєте в лісову казку. Стіни - не гладко-випрасуваний холодний бетон, а тепле об'ємне дерево. Тут затишно і незвично, а старовинна грубувата на вигляд меблі контрастує з ніжною тканиною штор і білою тканиною м'яких меблів. На картинах, розвішаних на стінах, зображена природа навколишніх Карпат в різні пори року.

Жди ня ЄвоУ номері дві кімнати: вітальня і спальня. У спальні - широке двоспальне ліжко, у вітальні - телевізор холодильник, телевізор, електрочайник, набір столового посуду. Є шафа для одягу, свій санвузол (душ, умивальник, туалет, фен).

У номері є великий балкон-веранда.

У номері щодня прибирають, заміна постільної білизни проводиться за бажанням гостя.

Дозвілля:

-          Бар-ресторан «Корчма»

-          Сауна

-          Послуги лижного інструктора

-          Екскурсійні програми

-          Пішохідні прогулянки.

 


Адреса:

 

Україна, Закарпатська обл..,

Воловецький р-он, смт. Жденієво.