ЗатишокКарпати - край легенд і давніх традицій, край чистого, цілющого повітря та лікувальнихмінеральних вод. Регіон, який здавна славився своєю неповторною природою і привітністю місцевих жителів.

База відпочинку «Затишок» була побудована в 2002 році і прийняла більше 5000 туристів. Це перша база відпочинку яка була побудована в с.Пилипець.

 

Географічне розташування Історично вийшло так, що база відпочинку знаходиться в дуже зручному місці. Влітку дуже зручно їздити на екскурсії по всіх напрямках. Якщо ви подорожуєте на своїй машині, то у нас зручно зупинятися на нічліг. Ми знаходимося в центрі пам’яток. 60 км від нас озеро Синевир, в інший бік 70 км. — Мукачево, а водоспад « Шипіт» в 5 км від нас.

Свій мікроклімат Тут завжди погода відрізняється від погоди в найближчих районних центрах — Межигір’я і Воловця. Ми знаходимося вище, 700 метрів над рівня моря.Взимку тут більше снігу, а влітку тепліше і немає вітрів.

Незвичайна природа Справа в тому, що база відпочинку знаходиться не в населеному пункті, а усамітнено — під горою. Поруч протікає гірська річка і що б потрапити на базу відпочинку, Вам потрібно перейти через підвісний місток. З іншого боку нас оточує смерековий ліс. Так що, якщо ви любитель погуляти по лісі, ви зможете потрапити туди, прям з території бази.

Затишок_ОдноміснийЗатишок_Твін

Затишок_Family_roomЗатишок_Family_room_de_luxe

Проживання

Наша база відпочинку пройшла сертифікацію і згідно з європейськими стандартами,номери поділяються на такі типи:

· SGL (single) - одномісне розміщення

· DBL (double або double twin) - двомісне розміщення (одно ліжко або два ліжка)

· DBL + EXB (double + extra bed) - двомісне розміщення + доп. місце

· TRPL (triple) - тримісне розміщення

· Family room - розміщення в номері люкс з окремими кімнатами

· Family room de luxe - номер люкс, але з великою кількістю кімнат і підвищеною комфортністю

У номерах регулярно проводиться прибирання.

Одномісне розміщення - single

У номері знаходиться тумба з дзеркалом, шафа, односпальне ліжко, тумбочка,журнальний стіл зі стільцем. У санвузлі знаходиться душова кабіна, умивальник здзеркалом, туалет. Холодна і гаряча вода є постійно.

Двомісне розміщення - double або double twin

У номері знаходиться передпокій із стінкою для одягу, дзеркало, 2 полуторних ліжка під однією спинкою, 2 тумбочки, журнальний столик зі стільцями. Є розкладне крісло для додаткового місця. У санвузлі знаходиться душова кабіна, умивальник з дзеркалом, туалет. Холодна і гаряча вода є постійно.

Тримісне розміщення — triple

У номері знаходиться передпокій із стінкою для одягу, дзеркало, 3 полуторних ліжка під однією спинкою, 3 тумбочки, журнальний столик зі стільцями. Є розкладне крісло для додаткового місця. У санвузлі знаходиться душова кабіна, умивальник з дзеркалом, туалет. Холодна і гаряча вода є постійно.

Сімейний номер — Family room

Двокімнатний номер Люкс сімейного типу. Одна кімната — спальня, друга — вітальня. У номері знаходиться передпокій із стінкою для одягу, дзеркало. У санвузлі знаходиться душова кабіна, умивальник з дзеркалом, туалет, фен. Холодна і гаряча вода є постійно. У спальні знаходиться велике двоспальне ліжко, 2 тумбочки з лампами, стільці. У вітальні знаходиться диван, який розкладається у велике ліжко, і крісла (один гарнітур). Також є журнальний стіл, набір меблів, ТБ, чайник, посуд.

Сімейний номер з каміном — Family room de luxe

Трикімнатний номер Люкс сімейного типу. Одна кімната — спальня з окремими ліжками, друга — із загальною, третя — вітальня з каміном . У номері знаходиться передпокій і не великий хол. У санвузлі знаходиться душова кабіна, умивальник з дзеркалом, туалет, фен. Холодна і гаряча вода є постійно. У спальнях знаходяться ліжка, 2 тумбочки з лампами, стільці. У вітальні знаходиться диван, який розкладається в ліжко, і крісло. Діючий камін — родзинка номера. Також є журнальний стіл, набір меблів, ТБ, чайник, посуд.

Затишок_saunaЗатишок_dyt_majdanchyk

Харчування

Стандарти: Згідно з нормами ми надаємо харчування за вашим бажанням: ВB — сніданки HB — напівпансіон FB — повний пансіон

Ми вважаємо за краще індивідуальний підхід. І працюємо згідно з принципом: «голодний — значить злий». Фізіологію людини ніхто не відміняв. А на природі апетит дуже хороший. Тому ми робимо великі порції, що б ви завжди були ситі. На території бази відпочинку є кафе із закарпатською та європейською кухнею. Наші повари завжди до ваших послуг. І приготують вам все, що ви захочете з нашого меню і не тільки.

Дзвілля

Екскурсії в Карпатах

Ми розробили дуже цікавий екскурсійний тур. Гідність туру в тому, що він розбитий на 3програми, і кожен може вибрати собі той варіант, який йому більше підходить. Крім екскурсій в турі багато розваг і приємних сюрпризів.

Піші туристичні маршрути в Карпатах

Ми розробили захоплюючі пішохідні маршрути на 1-7 днів: (комбіновані автобусні,пішохідні, велосипедні маршрути).

Сплав по річці Тиса

Складність маршруту 1,5-2 бала за 5ти бальною школі складності, розрахований дляновачків, аматорів і любителів активного відпочинку.

Протяжність маршруту:

- 11 км;

- 24-27 км (залежить від погоди і швидкості течії річки).

 

Час сплаву: 2-7 годин
Сплав проходить на байдарках, рафтах і каное.
Групи від 4 до 40 осіб.

 

Верхова їзда в Карпатах

Прогулянка на конях по Боржавському хребту залишить у вас незвичайні враження проКарпатах.
Похід по Боржаві через водоспад «Шипіт»
Прогулянка на коні можлива Від 30 хв до 1-го дня

 

- Інструктаж;

- супровід інструктора;

- сухий пайок (якщо цілий день).

На базі готелю є:

Затишок_kaminnyj_zal

- Настільний теніс

- Басейн

- Дитячий майданчик

- Сауна

- Кінотеатр

- Камінний зал


Контактна інформація

Закарпатська область, Міжгірський район,

Село Пилипець, 343

Телефон (03146) 2-51-35, (050) 743-08-56