Золота ПаваГотельно-ресторанний комплекс «Золота Пава» розташований в самісінькому центрі провінційного закарпатскього містечка Берегово. Містечка, яке відоме на всю України та далеко за її межами своєю міжнаціоналністю, гарячимим термальними басейнами, високоякісним вином та виноградом, а також смачнющими та пікантними стравами закарпатської та угорської кухні.

«Золота Пава» - це колишнє Казино "Берег", нині ресторан Золота Пава, погоджуються і гості Берегова, в которому ще все панує дух попередніх часів. І це твердження особливо правдиве від 2003 року, коли її було реставровано: як зовнішньо, так у внутрішньо її частини.

В цій приблизно сторічній будівлі панує своєрідний дух: її стримана елегантність нагадує спокійний, громадський спосіб життя, де панує добробут. Теперішні власники дотримувалися старих традиційних стилів, завдяки якому згадуються старі золоті роки початку минулого століття, щасливі мирні часи, не лише при оформленні внутрішніх приміщень ресторану. Власник керувався стриманою елегантністю при складанні меню "Золотої Пави". Адже всім добре відомо: меню - це дзеркало ресторану.

Золота ПаваЗ точки зору краси жодна будівля Берегова не може зрівнятися з "Павою". Багатоповерхова кутова будівля багата та різноманітна на прикраси, фасад оздоблений вишуканими різалітами, парканами, рамами, керамічними мозаїками, виготовленими в образі пави штукками, а її зовнішня кутова частина - башнею. Вражає різноманітністю також дах ресторану, прикрашений башнями, подвійними дахами, аттіками, окремим візерунчастими частинами, тощо.

Після завершення ІІ.Світової війни в будівлі відкрився ресторан, котрий служив улюбленим місцем розваг та відпочинку для берегівчан.

У 80-ті роки будівлю було реставровано, роботу було виконано з великою обачністю, всі складові залишилися в їх первинному стані, були відновлені порушені елементи оздоблення. Також було розширено святкову залута прикрашено чудовою фрескою. Із-за економічної кризи, яка спостерігалася у часи здобуття незалежності України, на початку 90-років, кількість відвідувачів ресторану скоротилося майже до нуля. Майже сторічна будівля "золотої Пави" також почала занепадати на очах. Коли її було придбано на початку 2003 року новим власником, відразу потрібно було приступити до капітального ремонту конструкції даху, до відновлення її зовнішньої і внутрішньої штукатурки. Внутрішній зал, якщо це можливо, перевершує тепер свій попередній стан своєю вишуканністю та елегантністю.

Золота ПаваЗолота Пава

У готелі «Золота Пава» є 15 готельних номерів. По категоріям кімнати поділяються на 8 двомісних, 6 кімнат категорії "полу-люкс" і одна кімната категорії "люкс".  У номерах меблі з Італії, на стінах холсти художників. Якісні обстанови кімнат зроблять незабутнім для Вас проведений в нашому готелі час. Обслуговування номерів на вищому рівні: у кожному своя ванна кімната (з душовою кабіною або ванною), кабельне телебачення, телефон, кондиціонер, інтернет, міні-бар, сейф. По Вашому проханню з ресторану завтрак, обід і вечеря може подаватися в ваш номер.


Адреса:

Україна, Закарпат ська обл,

М. Берегово, пл.Ференца Ракоці, 1.