Магнум

Готельно-розважальний комплекс «Magnum» – сучасне та універсальне місце для якісного відпочинку в курортному закарпатському місті Берегово.

Готель «Magnum» представляє собою 24-номери 4 класів на ваш вибір з приємним інтер'єром, стильними та зручними меблями з натурального дерева, кондиціонерами, італійськими килимами, LCD телевізорами з супутниковою антеною, міні-барами, внутрішніми телефонами, електронними замками та, звісно ж, якісним wi-fi.

ГалинкаУ селі Косонь, у тихому куточку  недалеко (5 км) від термальних басейнів «Косино», знаходиться Хатинка "Галинка", в 2 км від прикордонного переходу на українсько-угорському пропускному пункті Косино-Барабаш.

Опис:

Одноповерховий будинок на 7 номерів (20 місць)

Опалення:автономне водяне.

Водопостачання:холодна та гаряча вода цілодобово.

Мисливська ЧардаМотельно-розважальний комплекс «Мисливська Чарда» складається з мотелю, ресторану, банкетного залу, сауни і автостоянки. На першому поверсі закладу розташований ресторан,який розрахований на 20 місць, поверхом вище, банкетний зал - 50-60 місць. Наш ресторан спеціалізується на стравах закарпатської та угорської кухонь. Із задоволенням обслуговуємо сімейні свята, дні народження, корпоративні вечірки тощо.

ДоміноМотель «Доміно» розташований в центральній частині міста Берегово, на вулиці Мукачівській, поблизу відомого на всю Україну басейну термальних вод.

Берегово - один з туристичних центрів Закарпаття, «Українська Угорщина». Унікальне місто, де переважають угорськомовні жителі, звіряють годинники за Віднем та Будапештом, де своєрідний архітектурний ансамбль, неповторний місцевий колорит і знаменитий «сонячний напій» приваблюють, як і українського, так і зарубіжного туриста.

Золота ПаваГотельно-ресторанний комплекс «Золота Пава» розташований в самісінькому центрі провінційного закарпатскього містечка Берегово. Містечка, яке відоме на всю України та далеко за її межами своєю міжнаціоналністю, гарячимим термальними басейнами, високоякісним вином та виноградом, а також смачнющими та пікантними стравами закарпатської та угорської кухні.

«Золота Пава» - це колишнє Казино "Берег", нині ресторан Золота Пава, погоджуються і гості Берегова, в которому ще все панує дух попередніх часів. І це твердження особливо правдиве від 2003 року, коли її було реставровано: як зовнішньо, так у внутрішньо її частини.

Вілла «БАСТ»Вілла «БАСТ» розташовується в місті Берегово. У кількох кілометрах від вілли - центр провінційного містечка Берегово і відомий багатьом басейн термальних вод, а в 8-9 км в іншу сторону КПП «Лужанка», яки й з’єд нує Україну та Євросоюз (у даному в ипадку Угоррщину). Під'їзд до віллі заасфальтований. Вілла "БАСТ" - це триповерховий готель на 19 номерів (до 50 місць). Тут маються рецепція з холом, ресторан, сауна з контрастним басейном. Опалення в готелі автономне. У готелі постійно є гаряча і холодна вода.

готель «Гелікон»Готельний комплекс «Гелікон» знаходиться у селі Яноші (Іванівка), Берегівського району Закарпатської області. Село розташоване на автошляху Берегово-Мукачево, за 3 км від районного центру міста Берегово.
«Гелікон» - це триповерховий корпус на 65 місць, окремий котедж з сауною та кімнатами, рецепція з холом, бар на рецепції, їдальня на другому поверсі.

Зручні номери цього готелю відповідають найсучаснішим умовам комфорту.Тут є душові кабіни, ванні кімнати, телефон, можливість виходу в Інтернет, кабельне телебачення, міні-бар, кондиціонери тощо.

Zhayvoronok_golovnaГотельно-ресторанний комплекс «Жайворонок» знаходиться на самісінькому півдні Закарпатської області, в місті Берегово. Берегівщина часто асоціюють, як край виноградарства та виноробства

Гості, що планують відвідати готельно-ресторанний комплекс «Жайворонок» можуть скористатися послугами готелю з сучасними номерами європейського рівня. У кожному номері, до Ваших послуг кондиціонер, кабельне телебачення, санвузол з душовою та ванною. У холі готелю розміщено кафе, де Вам можуть запропонувати соки, слабоалкогольні напої, чай, кава, капучіно, солодощі, або можете замовити меню з ресторану. Під час проживання в нашому готелі ваш автомобіль буде під надійною охороною на автостоянці комплексу.

1_motel_Practik Готель знаходиться в західній частині міста, на відстані 1 км. від центру, на головній вулиці, яка веде до державного кордону з Угорщиною. Для дорогих гостей надано 14 кімнат з кондиціонерами, супутниковим телебаченням, міні-баром, ванною, телефоном та інтернет підключенням. На території готеля розташована власна парковка для авто, яка охороняється камерами спостереження. Чекаємо всіх, хто приїжджає до нас розважитися, полікуватися термальними водами, відпочити, зайнятися туризмом.