ВеликийГотельник комплекс «Великий» розташований у селі Калини, Тячівського району, Закарпатської області.

Архітектурний ансамбль готельного комплексу «ВЕЛИКИЙ» виконаний у стилі заміського будинку, що складається з трьох окремо побудованих двоповерхових  корпусів А,В,С, які мають свій стиль та внутрішній дизайн. Номерний фонд усіх трьох складає 26 номерів. Всі корпуси обладнані автономним опаленням,електрифіковані та мають систему водопостачання. Усі номери забезпечені супутниковим телебаченням.

 

Гостям, що проживають  на ТУРБАЗІ «ВЕЛИКИЙ», надається  БЕЗКОШТОВНО:

·  Щоденне прибирання номері;

Великий·  Заміна білизни 1 раз в 3 дні;

·  Парковка  що охороняється;

·  Фітнес зал;

·  Настільні  та  спортивні  ігри:  теніс, бадмінтон, шахмати, шашки, дарц;

·   Відкритий  басейн 15 м (літній період);

·  Послуга  «БУДИЛЬНИК»;

·  Виклик  таксі;

·  Виклик швидкої  допомоги.

·  Для дітей:

·  МІНІ-КЛУБ  при попередньому замовленні ;

·  Дитяче ліжечко;

·  Дитячий стільчик (ресторан);

·  Дитяча  площадка;

Важлива інформація:

·  Розрахунковий час

·  Поселення гостей з 14:00 годин

·  Виїзд гостей до 12:00 години

·  Сніданок у вартість номера НЕ ВХОДИТЬ

Проживання дітей до 5 років БЕЗКОШТОВНО, без надання додаткового спального місця.

КОРПУС «А»

Кількість

номерів

Категорія номерів

Поверх

1

НАПІВЛЮКС

3-х місний номер

1

Додаткове  спальне місце

2

ЕКОНОМ тип 1

Одномісний номер

2

Додаткове  спальне місце

2

ЕКОНОМ тип 2

2-х місний номер

2

2

СТАНДАРТ

2-х місний номер

1

Інтерєр кімнат виконаний у сучасному стилі, вони обладнані всім необхідним, що потрібно людині. Вдале розташування корпусу дає можливість бачити живописний місцевий краєвид.

ВеликийВеликий

Для цікавих ,допитливих ,життєрадісних гостей є номери з видом із вікна в південно-західному напрямку, з боковим видом на турбазу та гірський масив Згарь.

Для шанувальників гірськолижного спорту пропонуємо номери з видом на північно-західний схил пагорба Довгий Грунь, на якому прокладені гірськолижні траси. А боковий вид з цих вікон доповнює яскрава панорама гірського ландшафту.

Родзинкою корпусу А є номер напівлюкс для сімейного відпочинку.

КОРПУС «В»

Кількість

номерів

Категорія номерів

Поверх

1

АПАРТАМЕНТИ

4-х місний номер

1

5

СТАНДАРТ

2-х місний номер

1/2

2

СТАНДАРТ тип 1

Мансардного типу 2-х рівневий

2-х місний номер

2

Додаткове  спальне місце

4

СТАНДАРТ тип 2

Мансардного типу 2-х рівневий

3-х місний номер

2

Додаткове  спальне місце

Інтер’єр номерів витриманий у стилі заміського будинку. Дерев’яні стіни, живописні картини, меблі ручної роботи – усе це створює відчуття затишку та комфорту.

Доповненням буде яскрава панорама. У північно-східному напрямку ви побачите ліси та поля схилу Довгий Грунь, а також відкривається боковий вид на гору Яфункувата, де прокладені гірськолижні траси.

КОРПУС «С»

Кількість

номерів

Категорія

номерів

1

ЛЮКС

3-х місний номер

Додаткове  спальне місце

Складається номер з двох суміжних кімнат, стиль наповнення яких аналогічний апартаментам. Він обладнаний міні-баром, повним комплектом столових приборів та мікрохвильовою піччю.

З вікна номеру та балкону ви зможете побачити південно-східну панораму гори Яфункувата, де прокладені чорна та червона траси.

Також у нас є двоповерховий котедж, у якому ви зможете відчути себе власником справжнього закарпатського маєтку. Котедж побудовано із дерев’яного зрубу, обладнаний опалювальною системою, гарячим та холодним водопостачанням та каналізацією.

ВеликийВеликий

У Вашому розпорядженні тут:

На першому поверсі – гардероб, велика зручна вітальня з каміном, кухня -студіо, обладнана усім необхідним.

Другий поверх – дві комфортабельні спальні та велика ванна кімната з системою підігріву підлоги і гідромасажним душем.

Присадибна ділянка - це велике подвір’я з виходом до лісу та річки, альтанка з мангалом та парковка на два авто.

Домашня атмосфера, затишок та комфорт створять усі умови для відпочинку. Насолоджуйтесь теплом від каміну, переглядаючи програми супутникового телебачення і, звичайно, приймайте гостей за великим обіднім столом.

Ресторан

ВеликийРесторан, оформлений в мисливському стилі, з каміном запрошує Вас до прекрасного відпочинку. Привітний персонал запропонує Вам скуштувати смачні страви закарпатської кухні. Приємна музика, широкий вибір вин, бездоганне обслуговування, надзвичайно смачна їжа додасть незабутній штрих до відпочинку з друзями. У ресторані знаходиться мангал, Ви зможете побачити, а якщо захочете, то навіть взяти участь у приготуванні замовлених Вами страв на мангалі. Наш ресторан - це прекрасне місце, щоб насолодитися смачною їжею, добре відпочити.

У меню Ви знайдете традиційні страви української кухні: борщ з м'ясом і сметаною, суп з грибами, м'ясо з овочами в керамічних горщиках, вареники з картоплею. Любимо побалувати своїх відвідувачів і місцевою кухнею, хто хоч раз побував на Закарпатті обов'язково випробував: бограч-гуляш, банош та токан - це найпопулярніші закарпатські страви. Для любителів страв, приготованих на мангалі, ми готуємо будь-яку смакоту: рибу, свинину, телятину, баранину і навіть запечемо для Вас цілого порося. Наші кухарі приготують для Вас апетитні закуски, де також є бринза і вурда овеча, сало солоне і копчене по-закарпатськи, домашня гурка і ковбаса.

Популярністю користуються і фірмові страви від ресторану це салат «Легенда Великого» зі своїм неординарним смаком маринованих грибів, язика і горіхів. Серед страв з м'яса «Велика кишеня», сама назва вже говорить саме за себе, це свиняча корейка, підсмажена і запечена з грибами, шинкою, майонезом і сиром. Фірмовий гарнір від ресторану - це давно забуте нами пюре з квасолі, тільки ми робимо його особливо смачним і корисним, подаючи разом з домашньою ковбаскою і картоплею.

У ресторані широкий вибір різних напоїв. Самі готуємо корисний український узвар, також маємо великий асортимент соків та нектарів. Чай в ресторані можна замовити з корисних трав, зібраних у нашому регіоні. Для любителів міцних напоїв є вибір від декількох виробників пива, лікеру, вина, горілки до самих різних ексклюзивних напоїв, маємо і традиційний український самогон.


Контактна інформація:

Україна, Закарпатська область,

Тячівський район, с. Калини, вул.Мічурина, 76.

+38 (067) 870 09 60.