Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ" - це новий, сучасний, комфортний та затишний хостел в центрі міста Ужгород. Затишні кімнати подарують нашим гостям можливість оцінити приємну, домашню атмосферу. Ми забезпечимо найкращі умови для сімейного відпочинку гостей Закарпаття, туристичних, молодіжних, шкільних та студентських груп.

 

Гості завжди будуть в курсі всіх подій, в тому числі місцеві святкування, фестивалі, нічне життя та сімейні свята, що відбуваються в місті. Все це в поєднанні з доброзичливим персоналом та всіма зручностями, зробить Ваше перебування в Ужгороді незабутнім!

«Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ» знаходиться на перетині ділової, культурної та історичної частини міста. Вдале розташування дає змогу нашим гостям швидко і легко дістатися до аеропорту, залізничного та автовокзалу, виставкових центрів, історичних пам’яток.

БахусНа околиці стародавнього Ужгорода в селі Сторожниця, перші згадки про яке датуються ще XIII ст., розташувався затишний готельний комплекс „БАХУС”.

Згідно давньогрецької легенди бог виноробства і веселощів Бахус (Діонісій, Вакх) був покараний олімпійськими богами за те, що напоїв їх веселим винним соком, опісля чого боги втратили контроль над собою. За такий вчинок вони заслали його на землю – до Карпатських гір.

Золота ПідковаТуристична база «Золота Підкова» розташована у селі Андріївка, Ужгородського району Закарпатської області.

Кришталево чисте гірське повітря у Карпатах, спів птахів та легенький подих вітерця створюють незабутню ауру затишку та відпочинку в Карпатах.

«Прага Аккорд Готель»«Прага Аккорд Готель» – це не тільки відпочинок та розміщення гостей в найкращих традиціях мережі «Аккорд Готелі», але і широкий спектр додаткових послуг.

Готель знаходиться в елітному мальовничому районі міста Ужгорода. Вікна готелю виходять на старовинний дубовий ліс, з іншого боку відкривається вся панорама міста. Готель має зручне розташування: до історичного центру міста – 2 км, словацького кордону – 1 км, аеропорту – 400 м, залізничного та автомобільного вокзалів - 3,5 км.

«Олд КОНТИНЕНТ»Готель «Олд КОНТИНЕНТ», входить до сотні кращих готелів України, розташований в історичному центрі Ужгорода. Комфортне розташування готелю в Ужгороді зручне для гостей міста, які прибули з метою бізнесу, конференцій чи відпочинку.

Високі стандарти сервісу, гостинність та затишна атмосфера є головними особливостями готелю в Ужгороді.

У готелі є 30 номерів різних категорій з індивідуально розробленим інтер'єром, який гармонійно поєднує елегантність, затишок і комфорт для повноцінного відпочинку в Ужгороді. Приємні враження доповнюють мальовничі краєвиди на річку Уж та старе місто, що відкриваються з вікон більшості номерів.

Золота гораГотельний комплекс «Золота гора» розташований у селі Барвінок, що на околиці столиці Закарпаття, міста Ужгород. Готель-ранчо "Золота гора", розташований на підніжжі гори, посеред живописного лісового масиву поблизу економічного, культурного і соціального центру Закарпаття - міста Ужгорода. Цінителі комфортного відпочинку, природи, флори і фауни отримають дійсне задоволення, перебуваючи в готелі.

Готель "Ужгород" - це сучасний, елегантний готель, гармонійне сплетіння величних інтер'єрів та комфорту. Тільки з вікон нашого готелю Ви зможете оцінити всю красу Українських Карпат, мальовничий Ужгород та єдину в Європі найдовшу липову алею.

Готель "Ужгород" знаходиться у самому центрі, на перетині ділової, культурної та історичної частини міста, на лівому березі річки Уж. Вдале розташування дає змогу нашим гостям швидко і легко дістатися з готелю до аеропорту, залізничного вокзалу, виставкових центрів та інших бізнес-об'єктів.

КілікіяГотель "Кілікія" - це сучасний, новий готель з ексклюзивним інтер'єром у східному стилі, високоякісним обслуговуванням, з привітним та уважним персоналом, що забезпечить комфортне проживання як при тривалому перебуванні в місті Ужгород, так і в разі одноденної подорожі до міста.
У чотирьохповерховій будівлі є ліфт, який дозволить без проблем піднятися на будь-який поверх готелю. До Ваших послуг 27 розкішних номерів з кондиціонером, WI-FI, LCD телевізором, міні-баром і сейфом.

Nautilus_golovnaГотель «Наутілус» розташований у мальовничій частині України, столиці Закарпатської області – місті Ужгород. Свіже повітря, прекрасна панорама гір, чудової краси ліс - все це постане перед Вашими очами, коли Ви оселитесь тут. «Наутілус» знаходиться на околиці міста над Ужем.

В Наутілусі, окрім затишних номерів, Ви також зможете скористатись послугами кафе-бару, російської лазні, фінської сауни, масажної кімнати

1_Ungvarskiy Готель «УнгварЪскій» в Ужгороді було збудовано подружжям Йоганном та Ілоною Артогі у 1876 році, на місці, де незадовго до цього австрійські інженери знайшли джерело лікувальної мінеральної води. Через 132 роки, в 2007-му, після повної реконструкції, готель “УнгварЪскій ” знову може запропонувати своїм гостям затишні номери та чудовий сервіс.